Coin nasıl kazılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NexLit
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kendi bilgisayarımda ekran kartımı kullanarak coin kasma şansım var mı? Varsa nasıl yaparım, ne edinmem gerekiyor? Benim için pasifte duracak bir şekil var. Bilgisayar ofiste olduğu için 4 adet var ve hiçbiri hiçbir zaman kapanmıyor. Diyorum ki en azından boşta duracağına, kendi kendine kazsın. Bunu nasıl yaparım? Anlayan arkadaşlar bir öneri ve yardımcı olabilir mi? Sermaye gerekir mi vs. konuları detaylı şekilde konuşmak istiyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hocam 4 kart (kartların ne oldugu da önemli) iş yapar aylık bir gelir elde edersin ama kartların yorulur ve erken yıpranır +olarak fazla enerji kullanır hani ne kazanırsın bilmiyorum ben bırakalı baya oldu kazma işlerini şuan piyasa ne durumda bilmem zamanında kazandırdı güzel ekmek yedik "eth" kazılmıyor artık o yüzden coin için birşey diyemem vardır illa ki mantıklı coinler

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Dönemi geçti sanki o işlerin. Şansına belki ileride çok değerlenen bir şey bulabilirisn. Bol şanslar

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Merhaba, öncelikle ekran kartlarına ve şansına bağlı. 4 Bilgisayar ile muhtemelen masrafını kurtaramazsın. Kazmak için özel sistem lazım. Giderleri vs iyi hesaplamak lazım. .

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bireysel olarak biraz külfetli iş. Çok iyi öğrenmen lazım. Malum kartlarında fiyatı uçtu gitti

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Belirli limitleri aşarsan eğer ekran kartına ciddi zarar verebilirsin. Bu sıralar da çok kazandırmıyor diye biliyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Eskisi gibi degil ugraşma bence

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Önceler olsa iyiydi şimdi tavsiye etmem

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Masrafı kurtalmaz. değmez artık

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Suan gi̇derleri̇ karşilamiyor di̇ye bi̇li̇yorum tek zararin pc ne zarar vermek

Moderatörün son düzenlenenleri:
Knight Online
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
her şey altın çağında güzel sanki. artık bilgisayarı yorduğuna ödediğin elektrik faturasını değmez gibi.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
binance kucoin coin baseden yararlan

aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
Mining devri biteli yaklasik 5 yil felan oldu. Para getirmiyor artik o isler. Benden sana tavsiye pasif pc den para kazanmak istiyorsan bir mmorpg oyununda hesap acip cari bota birakip coins satarak iyi paralar kazanabilirsin. Ornek Guild Wars 2

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Dostum coinlerin inişlerini çıkışlarını programdan bakıp kaldıraçlı işlemlerden bu yukarı çıkacağını düşünüyorsan yukarı çıkacak diyip oynuyabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ekran kartını aşırı zora sokarsın aylık gelir için 1 ay boyunca 7/24 çalışması gerek ve 1 tane ekran kartından 1 ay boyunca ne kadar kazanabilirsin ki boşu boşuna ekran kartını yorma derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...