fizolof her bitcoin konusu açtığımda seni de burada görmek istiyorum ya, harika yorumKYC'yi bir türlü onaylamayan , bana sakallarımı kestiren bir borsadır ama severiz Coinbase'yi![]()
2018den beri kölesi olduk bu piyasanınfizolof her bitcoin konusu açtığımda seni de burada görmek istiyorum ya, harika yorum![]()
Baştacısın ben daha yeniyim sen kazma kürekle gelirken ben daha o zamanlar elimde telefonum BTC alıp ETH satıyodum2018den beri kölesi olduk bu piyasanın2021 şubat ayından beride aktif bir madenciyim kazma küreğimle beraber
İster istemez kendimi içeride buluyorum bu tarz konularda .
O zaman size küçük bir tavsiye vereyim. Binance'nin arka bahçesi sayılan Gate io borsasında bir hesap kurun veya Pancakeswap ve bol sıfırlı olan yeni çıkmış shit coinlerden 5-10 dolar arası alıp uzun vadeli unutun . En son 9 ay önce 12 dolarlık QUACK diye bir coin almıştım 410 dolar olduğunda sattımBaştacısın ben daha yeniyim sen kazma kürekle gelirken ben daha o zamanlar elimde telefonum BTC alıp ETH satıyodum![]()
Beni başınıza bela ettiniz o halde, özelden rahatsız edeceğim sizi bu konuyla alakalıO zaman size küçük bir tavsiye vereyim. Binance'nin arka bahçesi sayılan Gate io borsasında bir hesap kurun veya Pancakeswap ve bol sıfırlı olan yeni çıkmış shit coinlerden 5-10 dolar arası alıp uzun vadeli unutun . En son 9 ay önce 12 dolarlık QUACK diye bir coin almıştım 410 dolar olduğunda sattımElimde bu şekilde belkide 25tane farklı coin var boğa piyasası geldiğinde kafayı yiyorlar ve küçüp çaplı bir balina girdiğinde anında 100x 1000x yapıyorlar coinlerde hacim olmadığı için.
Ya ben beceremedim ya da olmuyor dostumdenedikten sonra paylaşabilir misin dostum
Tabi ki elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım . Kesinlikle benim gibi üniversite öğrencisi herkesin adım atması gerek bir konu. Başlangıçta fenomenlerin yatırımlarına göre yatırım yapardım. Artık kendim grafik çizimlerimle kendime yön veriyorum. Hatta kazandığım mebla belli bir süreden sonra öyle güzelleşmeye başlamıştı ki. Üniversitesi de babamın tanımlattığı hesaptan para çekmeye ihtiyaç duymamıştım 20-25gün kadar sonrasında babam arayıp sen ne ile yaşıyorsun para bile çekmemişsin diye bir muhabbetimiz olmuştu.Beni başınıza bela ettiniz o halde, özelden rahatsız edeceğim sizi bu konuyla alakalı![]()