Herhangi bir tarz olabilir farketmezDostum tarzını da belirtsen ona göre bir şeyler yazabilirim.
Bende bu filmi izlemeyi düşünüyordum hatırlattığın iyi oldu izleyeceğim bunu.Zoolander var, bu aralar meemleri çok dönüyor internette. Öneririm.
Öneri için teşekkürler imdbden baktığım kadarıyla soygun falan var filmde soygun filmlerini severim bakacağım buna da.italyan işi
filmde Edward Norton falan da var. Sevdiğiniz bir konuyu önerdiğime de sevindim.Bende bu filmi izlemeyi düşünüyordum hatırlattığın iyi oldu izleyeceğim bunu.
Post automatically merged:
Öneri için teşekkürler imdbden baktığım kadarıyla soygun falan var filmde soygun filmlerini severim bakacağım buna da.
Kungfu panda izle animasyon ve gayet tatlı birşeyPopüler filmlerin çoğunu izledim daha önce böyle çok popüler olmayan kendi sevdiğiniz filmleri merak ediyorum. Eğer çok seviyosanız ama popülerse yine de yazın belki de izlememişimdir.
Evet bende duymadım hiç bakacağım teşekkürlerGörünmeyen misafir etrafımdan kimse izlediğini falan söylemedi ama çok güzel bir film.
hocam ilk izledim zaman baya etkilen miştim Hayalet Sürücü güzel filim tavsiye ederimPopüler filmlerin çoğunu izledim daha önce böyle çok popüler olmayan kendi sevdiğiniz filmleri merak ediyorum. Eğer çok seviyosanız ama popülerse yine de yazın belki de izlememişimdir.