Çok canım yanıyor kimse dinlemiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
``Arkamda duramayan herkes karşıma geçsin``
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
öncelikle kötü şeyler yaşamayan zoru görmeyen güzel şeylerin de tadına varamaz. yani senin yaşadığın kaygıyı yaşamayanlar yaşamadığı kaygının farkında bile değiller. bu zor yollardan güzel yollara geldiğin zaman görüceksin ki her şey daha güzel olucak.
her şeye iyi tarafından bakarsak 1-2 söz söylerim sana
''İnsanlar önce para kazanmak için sağlıklarını, sonra da sağlıklarını geri kazanabilmek için paralarını geri verirler.'' ve son olarak Yaşamınızdan memnun değilseniz düşüncelerinizi değiştiriniz. (Marcus Aurelius) :)

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kanka hayattan usanmış bir yaşlı adam gördüm yazılarda ama sen 20 yaş bir gençsin önünde güzel bir gelecek var.o arkadaşlar dediğinde düşman başına kanka benimle dertleşmek istersen özelden yaz

✅MEMORYHACKERS✅
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Biri dertlense sigara alcak para bile yok :)

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Kardeşim Zamanla Çözülücek Her Şey Her Şeyin Başı Sabır Yakında Düzelirsin Umarım

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Sen kimseyi umursama hayata resat at sana arkandan iş çevirenlerle konuşma yeni arkadaşlar bul herkezin gelecek kaygısı var ama gelecegini sen yazarsın onlar degil çalışarak gelecegini belirlersin insanları önemseme çalışıp terbiyeli bir adam olunca onlar sana yalvarır.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Zamanında çok sevdiğim bir Abe vardı biz oyunlara girerdik felan bu Abe admin oldu selam dahi vermiyordu sonra bir gün ben onu bir üstü oldum bana yalakalık yapmaya başladı demek istediğim herkes menfaatinin peşinde tek tük iyi arkadaşlar kalmış o kadar.
Tam da söylemek istediğim konunun üstüne bastın dostum arkadaş dediğin bir yere kadar gider ama dostun iki elin kan da da olsa menfaat gözetmeksizin gelir
Arkadaş edinme dost edin
Demiş atalarımız zaten
Burada kimin gelecek kaygısı yok ki :/. En önemlisi can sağlığı o olduktan sonra her şey oluruna giriyor.
Herşeyden önce can sağlığı önemli dostum yaşadığımız sürece kaygı hiçbir zaman peşimizi bırakmaz
7/24 var ben sıkıntı çekmiyorum diyen insan insan değildir zaten
Can sağlığın varsa her yol yolunu bulur
:mum:

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
belkı sana yazdıgım boş gelicek ama hayatında yeni şeyler ara yeni arkadaşlıklar edin menfaatçi olsalar bile sende ayak uydur insanlardan bir beklentın olmasın zaten başına gelen bir olay olunca salla diyip geçebil çok üzülürsün hayatının baharındasn bende senin gibiydim şimdi keyif almaya çalsıyıorum sadece çoğu şey umrumda değil

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Hocam selamlar, aynı duyguları ve düşünceleri paylaşıyoruz. Geleceğim hakkında o kadar endişeliyim ki, önümü göremiyorum. Etrafımdaki insanların tamamının sadece kendi çıkarları için birşeyler yapması vesaire gibi durumlar çok canımı sıkıyor. Fakat bir şekilde hayata tutunmamız gerekiyor ne kadar kötü olursa olsun.

Üye
5 HİZMET YILI
Kanka en acilinden bi meslek bul kendine kimseye muhtaç kalma bırak peşinde dolanmaya devam etsinler

cesaret taklit edilemeyecek tek şeydir
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
kral takma diyicem hiç bir etkisi olmayacak benim yaşım 17 ama harbiden yaşın değil yaşantın özetler insanı gecen iyi olsun

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kardeşim canını sıkma bende 34 yaşında evliyim ve 3 yaşında bir evladım var. geçen yıla kadar işlerim çok düzgündü fakat 1 yıldır işsizim iş bulamıyoruz girsekte 3-5 gün 1 hafta sonra orası da kemer sıkıyor. Herkesin var gelecek kaygısı en önemlisi sağlık ve kendine güven merak etme üzerine düştüğün her şeyi başaracaksın daha yaşın çok genç. sahip oldukların annen baban ailen onları üzme yakınlaştıkça senin için hayat daha tatlı olacak. Kal sağlıcakla kardeşim. hiç bir şey senden önemli ve de değerli değildir. Seni sen yıkar sen yüceltirsin. Merak etme o güç zaten sende var ortaya çıkar, bak bakalım sonra neler beceriyorsun. Dikkat et kendine.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Şuan Genel olarak gençlerın sıkıntısı bu sende bu sıkıntıları ancak mücadele ederke aşabilirsin eğer diğerlerinden farkın olmazsa diğerleri gibi olursun.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Don't worry man you are not alone. We have the same thoughts and feelings. I know it's tremendously tough to deal with it. Still, a lot of inevitable problems would come if you don't accept and change. Just keep on moving forward and be positive all the time. We were still going to hang on together until the end, no matter what happens.

``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
“Lâ tahzen, innallahe meanâ”
Üzülme,Allah bizimle beraberdir :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bu bunalımların çoğu inançsızlıktan kaynaklanıyor bence şu an ki gençlerde inanç itikat kalmadı herkes dünya telaşında maalesef.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
krdşm daha ne dertler çekiceksin takma kafana daha büyük şeyler olcak dediğim gibi takma anlıyorum seni

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Üniversitede okuyorsan tabii ki her şeyini saklı tutman lazım. 100 alsan arkadaşlara 90 falan diyeceksin veya direk konuyu onlara çevireceksin, tatsızlık veya kıskançlık olabiliyor ben de benzer menfaati yaşadım. Çalışıp kendine bak, dil öğren.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...