Çok Kötüyüm Hadi Bunun Hakkında Tartışalımsss.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazılım
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
3 4 aya gelişirsin dostum ve bol bol yayıncı izle sana tavsiyem katkısı oluyor emin ol
s-e71ceecc0b6ef63c3397d1d39558d4d88e24dedf.gif

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
prime olmak istiyroum ama olamıyorumm :(

caredoff
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Ne kadar çok oynarsan o kadar tecrübe edersin. Oyun oynarken sakin olmayı tercih et karşındakı adamların hamlelerini takiple mutlaka hata yapacaktır ve sende bu hatayı avantajına çevirirsin iyi oyunlar :)

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Sen oynarken heyecan yapiyorsun herhalde karsidakinin hatasinda atak yap her karekterin zayıf yonu var ona gore davran

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
taktikli oyna
Post automatically merged:

oyunlardmai gercke hayttami kotusun

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Lole ilk başladığımdan beri uyguladığım tek taktik sabırlı ol hata yapmasını bekle. Sanada tavsiye ederim. Lane de farm için istersen geri kal bunu dert etme. Ufak ufak dürterek farm yaparak sabırlı oynarsan göreceksin kazanan sen olacaksın derim.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
DOGGY
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
I Have short temper ....
İngilizcem iyi deil ya

İlk önce selam dostum ben sezon 4ten beri lol oynayan biri olarak sana vereceğim tavsiyelere umarım ayak uydurursun :)

1- Farmları alırken son vuruş atmaya özen göstermen gerekiyor yani canları full değilken vurman gerekir bunu başarabilmek için oyunda alıştırma yapman lazım.

2-Farm alılrken artık rahat etmeye başladıysan farm alırken + rakibede ya uzak menzilli yada fazla hasar veren skillerin ile vurup kaçmayı ve farm yapmayı dene.

3- 1.ve 2. adımı uyguladığında zaten performansının arttığını göreceksin şimdi ise yapman gereken en önemli şey Lane pozisyonu + lane freezleme + pushlama yani ne zaman neyi yapman gerektiğini öğrenme

Lane Freezing: Lane freezlemek kısa tabirce lane dondurmak demektir. Bunu da rakip minion var ama senin minionun yokken yani rakip lane üstüne pushladığı zaman yapabilirsin yada rakibin minionu fazla olur rakip daha çok minion kaybetmesi için yapabilirsin. Lane freezlemenin en önemli avantajı rakibin çok fazla xp ve gold kaybetmesini sağlamandır.

Lane Push: Az önce bahsettiğim gibi rakibin üstüne pushlaması veya senin onun üstüne pushlamandır. Bunu genelde rakibi kesip minionun fazla olduğunda yapabilirsin yada Kuleden gold kasmak istersen yapabilirsin tabi buda rakibe xp ve gold kaybettirecektir. Ama rakibi kestiğinde üstüne çok fazla gold varsa ve lane ne zaman nasıl bırakacağını biliyorsan reset atman gerekir yoksa rakip resetlenip sen base atmadan seni kesecektir. Unutma lane pushlama sadece rakibi kestiğinde değil roam atmaya çıkmak istediğinde de yapabileceğin bir seçenektir. Çünkü rakibin pushladığın minionun goldunu ve xp kaybetmek istemeyecek ve sen rahatlıkla roam atabileceksin.

4-Kendine lane seç ve şampiyon belirle. Tabiki oyunda bulunan bütün şampiyonları mainleme gibi bir imkanın var ama cidden lig atlamak istiyorum bir yerlere varmak istiyorum diyorsan maalesef lane seçmen gerekir.

5-Seçtiğin lanede başarılı olabilmek için ya o lanede başarılı olan birini yani profesyoneli izleyebilirsin. Tabi Dota dan geldiysen gerek duyacağını sanmıyorum.

6-Her zaman fight atmaktan kaçın. Bunun 2 sebebi var
1. Attığın fightler her zaman başarılı olmayabilir mesela sen fight attığın esnada rakip jungle gelebilir vb..
2. Fight attığın zaman elde ettiğin gold 15 minion kesince de elde edebiliyorsun. Bunu unutma

7-Her maç 1 v 9 atmaya çalış. Yani her zaman takım seni taşıyamaz bunu unutma o yüzden seçtiğin şampiyon o kadar önemli rol oynuyor ki bir bilsen :D . Takımın kötü olduğunda yada skorun kötü olduğunda takımda suç arama ben bu maçı nasıl domine ederim diye düşün yaptığım hatalar ne diye bir düşün.

8-Harita takibi kadar lolde önemli bir şey yoktur. Elinden geldiği kadar chati kullanmamaya çalış tavsiyem /sustur all yapmandır. Bu sayede sana karşı yapılan flameler gözükmeyecek ve oyun içinde performansında düşün yaşanmıyacaktır. Tabi ki her oyuncu mutelemediği için SS atmayı unutma.

9-Meta takip etmeyi unutma derim sana. Tabi eğer oyundaki bütün şampiyonları oynarım diyorsan. Meta takip etmenin avantajlarından biri güçlendirme yamalarında hangi şampiyonların zayıflayıp güçlendiğini öğrenebilirsin bu sayede 10.6da junglede şu güçlü şunlar güçlü diyerek o şampiyonları oynayabilir veyahut banlayabilirsin.

10-İmkanın varsa takım arkadaşı edin yani Pre edin derim.

BU ANLATTIKLARIMI MAALESEF 1 GÜNDE SENİ CHALLANGER YAPMIYACAK! YADA HEPSİNİ 1 GÜN İÇERİSİNDE UYGULAYAMAYACAKSIN O YÜZDEN ELİNDEN GELDİĞİ KADAR ALIŞTIRMA YAP SANA DEDİKLERİMİ TEKRAR ET EMİN OL BAŞARILI OLACAKSIN. ( ELİNDEN GELİYORSA CARRY ŞAMPİYONLARI OYNA DERİM )
Çok yardımcı bir makale oldu sağolun
bende farm yapmakta zorluk çekiyorum ama dikkat ediyorum artık önce farm item sonra kill
Keşke yapa bilsem ama zamanla olacakmış anladığım kadarıyla

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
İngilizcem iyi deil ya

Çok yardımcı bir makale oldu sağolun

Keşke yapa bilsem ama zamanla olacakmış anladığım kadarıyla
Kankam yorumun için sağol onun için dediğim gibi antrenman yapman lazım aksi taktirde başarılı olamazsın eğer cidden düz vuruşla almakta o kadar zorlanıyorsan oynadığın karakterin çoklu hasar veren bir skillini kullanabilirsin mesela yasuonun qsu eğer iyi kullanırsan ilk 3 minionu rahatlıkla alabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ne yapim yani tamamen bırakıp 4 5 ay sonramı döniyim

mesela şey etkili oluyormu yayıncı izlemek vs.
Öncelikle amacının ne olduğuna karar vermen gerekli oyun kazanmak mı,kill almak mı,kafa dağıtmak mı buna karar vermen gerekir.Ardından amacına göre uygun şampiyon seçimi yapmalı ve ona göre taktik geliştirmelisin

Knk En İyisi Direk Support oyna şimdilik Belli Zaman Sonra Anlıyıcaksın Hatalarını Çünkü Yanına Sürekli Ya İyi Yada Kötü Adcler Oynadığın da Hatalarını Bilip Ogrenırsın Dier Laneler İçin De Geçerli :) Bc Başlamanı Tavsiye Ederim Farm Elleşmez Ve Agresifliğin Tam Dorugu Gibi Bir şey tutustur istedigin gibi at ama şifası varsa at adama Direk şifası en aza kadar düşürüyor o yuzden ben bu sayede tum laneyı nerdeyse oynuyorum orman dışın da tabı :)
Her lanenin oynayış tarzı çok farklıdır ilk başta bu lane ile başla demek bence çok doğru değil

SAPANCALI
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Öncelikle amacının ne olduğuna karar vermen gerekli oyun kazanmak mı,kill almak mı,kafa dağıtmak mı buna karar vermen gerekir.Ardından amacına göre uygun şampiyon seçimi yapmalı ve ona göre taktik geliştirmelisin

Her lanenin oynayış tarzı çok farklıdır ilk başta bu lane ile başla demek bence çok doğru değil
bence dogru :)

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
sinirden kaç tane mouse kırdım hatırlamıyorum bile oyunu ciddiye alma her zaman daha iyidir ciddiye alırsan çok klavye yada fare kırarsın :D
Bu ciddiye almakla değil senin sinir kontrolün ile ilgili olduğunu düşünüyorum öncelikli amacının oyunu kazanmak değil kendi kontrol altında tutmak olmalı

Dont Worry
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
yeni bi hesap acıp düşük eloda kendini geliştirmen daha olur bence

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bu ciddiye almakla değil senin sinir kontrolün ile ilgili olduğunu düşünüyorum öncelikli amacının oyunu kazanmak değil kendi kontrol altında tutmak olmalı
bilemiyorum dostum ama artık eskisi gibi değilim en azından mouse parçalamıyorum :d eskisi kadar sinirlenmiyorum belkide kendi kendime öfkemi kontrol etmeye başlamışımdır :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...