Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yeni birşey öğrenip onla meşgul olmaya çalış
bende sıkıldım izlicek dizi film kalmadı 11 sezonluk diziyi her sezon 20 bölüm felan 3 4 günde 3. sezon 7 bölüme geldim
Bir amaç bulamayınca insan çok sıkılıyor doğrusu benim amacım var ona rağmen yapmak istediklerimi yapmadığımda büyük bir sıkıntı düşüyor içime ve içimize allah yardımcımız olsun ne diyim
Ben de aşırı sıkkınlık içerisindeydim loopa girip bunalmıştım ama, hem tekrardan ders çalışmaya başlamam hem de 2 gün sonra cyberpunk çıkıcak onu oynicam falan bi süre pek sıkılmayacağım gibi
Ben bir stresser yönetimi yapıyorum stresser sahibiyim sürekli yurt dışından bitcoin ile para alıyorum ve sürekli aynı şeyleri yapıyorum pandemi yüzünden dışarı çıkamaz hale geldik diyoruz ama ben öyle değilim pandemi yüzünden değil websitesi yüzünden çıkamıyorum günlük olarak sunucuları güncelleyip apileri güncellediğim için ve methodları güncellediğim için çok fazla yoruyor ve bitmiyor sonu olmayan bir iş yapıyorum benim her günüm sıkılarak geçiyor