Çok kişisel bi soru olmuş ama mesela ben Antalya'da ikamet ediyorum Kaş tarafında bazı arkadaşlarım yat ile geziyor zenginlerin günübirlik aktivitelerinden biri. Veya ara ara havuz partisi yapıyoruz xd Zengin bir arkadaşın nasıl biri olduğunu bilemem artık Değişir yani
Zengin bir ailenin çocuğu olan kişinin tercihi,
- Çocuklukda her şey güzel olur, bir parantez açalım aile sevgisi hariç bir parantez daha bütün zengin aileler için geçerli olmayabilir.
- Sonraki yaşanacaklar kişinin kendi seçimlerine göre gelişir, mesela ister kişi paranın keyfini sürer siz anladınız, istersede bu avantajını kendi için en iyi tercih olacak olan, kendini geliştirmeyi seçer.
Siz zenginliği çok yanlış anlamışsınız her Allah`ın her saati parti
1 saniyede 350 tane kızla yatmak falan siz ne sanıyorsunuz zenginliği ya
(Zengin olunca bunları yapacaksan üzgünüm hiçbir zaman zengin olamayacaksın)
+-
Okulda avantaj çok oluyor
Mesela spor salonuna 1000 tl ayırabiliyorlar (tanıdıklarım var biliyorum.)
Yani kısaca senin kullandığın x tl ise o 2x 3x falan yani
Anlatabilmişimdir umarım.
Fakir kız çıkar karsısına Kız şirkette işe başlar Hem fakır-Sakar-komik Olur paraya önem vermez zengın asık olur kıza zengının anasını kızı istemez böle gecıyor hayatları.
Parayi harciyacak yer bulamazsin zengin olan adam bos islerle ugrasmaz isiyle ugrasir bizim gibi bos yatmaz deli gibi paran olur ama mutsuz olursun etrafindaki herkes seni paran icin sever ne kadar paran olursa olsun fakat ne adamligi alabilirsin nede mutlulugu bunlari alabilecek parayi hicbir darphane basmis degil en basta ALLAH a şükür etcenki sana gani gani versin hadi hayırlı cumalar
Fazlada para pulda gozunuz olmasin dünya malı dünyada kalir o parayi helalinden harama bulasmadan kazaniyosan eyvallah .....
arkadaşlar soruda belirttiğim gibi baba çok zengin. çocuğun iş yapması önemli değil. temel sağlam. çocuğa gani gani para yağsada işler yürüyor. Böyle bir ailenin çocuğun hayatını sordum.