- Konuyu başlatan
Haa arkamı mı döneyim
Onaylı Üye
Teşekkür ederim. Yardım etmek için uğraştığınız ve zamanınızı ayırdığınız için de elbette.
Hikayeniz güzelmiş. Beğendim![]()
Hikayeniz güzelmiş. Beğendim![]()
İşimiz buTeşekkür ederim. Yardım etmek için uğraştığınız ve zamanınızı ayırdığınız için de elbette.
İlk kısımda olan hikaye de çok uğraşmadan dış ses olarak anlatmıştım daha sonra insanların okur iken çok zorlandığını anladım ve ikinci kısımda karakterin konuşmasını onun dış sesini duyuyoruz. Olabildiğince dış sesin konuşmasını azaltmaya çalıştım karakter konuşacaktı daha çok ihtiyaç duyduğumda dış sesi kullanacaktım. '' Bu işareti kullanmasını bilmiyorum. Aslında büyük ihtimal yazım hatası dolu çünkü nokta kullanmasını da fazla bilmiyorum nokta ve virgül soru işareti sadece bunları kullanmasını biliyorum o da bazen yanlış kullanabiliyorum. Bilgilendirmek için yaptığınız yorum için de teşekkür ederim.İyi güzel yazmışsın ama yazıma dikkat etmen lazım. " gibi işaretleri hiç koymamışsın. Hikâye önce -mış'lı devam ederken sonra geniş zamana döndürmüşsün. Benim de bunlar zamanında derste canımı yakmıştı o yüzden böyle dedim.
Bir şekilde yazıyorum ama uzun oluyor ama okumakta üşenen ve hikayeyi merak edip bakıp gitmek isteyenler için spoiler hazılıyorum.hikaye çok uzunmuş bunu kitap yapıp dağıtın öyle anca okuruz yaşam enerjim zaten yoktu şimdi hepten bitti![]()