Cold Hack ve WLP Hack Crackleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emektar Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
ByEmreDemiR Farkıyla...

1- Öncelikle RDG Packer Detector ile eziriz, themida gibi hangi koruma yazılımıyla coldhack veya wlp exelerinin korunduğunu öğrenin.

2- Bu iki hilenin koruma yazılımının ne olduğunu eziriz, themida gibi hangi yazılımsa detector ile öğrendikten sonra bu koruma yazılımlarının unpacker [yazılımı içinden kaldırıcı] googlede arayın ve bulmaya çalışın eğer bulamazsanız bu koruma yazılımı firmaların internet sitelerinden iletişime geçip sürekli mesaj yağmuruna tutup unpacker almaya çalışın. Başarılı olmanız büyük ihtimal.

3- Unpacker ile hilenin exesindeki koruma yazılımını kaldırdıktan sonra hileyi .Net reflector ile açıp pointer vs. tüm kodlarını görüntüleyebilir yada Hex programlarıyla üyeliksiz giriş yaptırarak hileyi ücretsiz süresiz kullanabilirsiniz.

* Coldhack veya Wlpyi Hwid sitesinden crackleme

Örneğin herhangi bir hilede veya programda üyelikli giriş veya hwid sistemi var ise dış sistemden cracklenebilir.

Http sniffer programı bulun ve bilgisayarınızda Coldhack veya Wlp açın ve hileye giriş butonuna basın Http sniffer programında hilenin hangi siteden hwid çektiğini göreceksinizdir ve bu linki açın eğer o linkteki hwidler arasında sizinde hwidiniz olursa hileyi kullanabilmektesiniz biz o siteyi remote yöntemiyle değiştirerek kendi hwidimizin yazdığı siteyi programa göstererek kolayca hileyi ücretsiz kullanabilmekteyiz Sadece kolay bir Remote yöntemiyle bu işlem olmakta.

NOT ; Alıntıdır.

Emektar Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Alıntıdır yazıyor dostum.Ben bu türk ***** işleriyle fazla ilgilenmiyorum.İlgilenenlere yardımcı olur diye düşünüp paylastım.

Üstüne bu fotoğrafı nasıl gösteriyoruz konuda resim olarak? ..

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
yok mu şu wlp yi ***** leyip isim değiştirme yi bulacak bi adam

Emektar Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
İnşAllah bulunur kardesım :) DWORD HACK TEAM ' dan bekleriz :)

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
yararlımı anlamadımki ? :D

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
keşke ismini değiştirseydik

<Ç0rumlu>
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Cold Hack in Güncel Korumaso VMProtect Unpack eidn ::Deleş coldunuz olsun

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
crackleme program boş kardeşim (Form1 bulmadı, hepsiniz bulmadım) senin gereksiz konu rapor etmez devam ediniz.

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
yaralı bir konuya benziyor :D

Efsane Üye
10 HİZMET YILI
Tamamen alıntı konu paylaşımı yasaktır, üzerine kendi cümlelerinle eklemeler yapman gerekiyor kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...