Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğer loader ile ilgili bir sorunsa aynı benzer bi hata ile bende karşılaştım adımlar bunlar eğer bunları yaparsan büyük ihtimal düzelir ihtimal şöyle %87 fln neyse adımlar:
-Regedit i aç
-hkeylocalmachıne>system>hardworeconfig
-şöyle bir klasör var:abhcabsıfjhgsahjfkas diye onu sil loaderı tekrar yükle ben böyle yaptım ve sorun düzeldi
Arkadaşlar sorun çok basit. Memoryhackers ile yüklediğimiz hile programımız bilgisayarımızdaki Local dosyasında lazım olan Temp adındaki dosyamızı siliyor. Bundan dolayı o hata alınıyor. Çözüm yöntemini paylaşıyorum. Oyuna her girmeden önce bu işlemleri doğru şekilde yapmalısınız yoksa hata devam eder. işlemler şu şekilde olacak;
1- Öncelikle hilemizi açıyoruz load diyoruz ve %100 olmasını bekliyoruz.
2- wolftü oyunumuzu açıp kullanıcı adımızı ve şifremizi yazıyoruz ANCAK PLAYE BASMIYORUZ BEKLİYORUZ.
3- bilgisayarımızda arama yerine ( büyüteç olur genelde ) ÇALIŞTIR yazıyoruz. Gelen arama sekmesine de APPDATA yazıp aratıyoruz.
4- Appdata klasöründe en üstte LOCAL dosyası var ona giriyoruz.
5- Mouse sağ tıklayıp yeni klasör açıp adını TEMP yapıyoruz ve wolfteamde PLAY TUŞUNA BASIYORUZ..
Herkese iyi oyunlar. Yapamayan olursa Skype adresimi DM olarak atar anlatırım )