Colud not init ClientFXDB HATASI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
beyler ben hile injetct ediyorum wolftü açılıyor ama bu hatayı veriyor

Colud not init ClientFXDB

pls yardım edin

Üye
9 HİZMET YILI
Eğer loader ile ilgili bir sorunsa aynı benzer bi hata ile bende karşılaştım adımlar bunlar eğer bunları yaparsan büyük ihtimal düzelir ihtimal şöyle %87 fln neyse adımlar:

-Regedit i aç

-hkeylocalmachıne>system>hardworeconfig

-şöyle bir klasör var:abhcabsıfjhgsahjfkas diye onu sil loaderı tekrar yükle ben böyle yaptım ve sorun düzeldi :)

umarım düzelir

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
öyle bir dosya yok
memoryhackers.org-upload_2017-12-2_13-13-71112.png

Üye
9 HİZMET YILI
Kardeş sorunu buldum ama çözüm yok wolftü hilesinde inject sorunu varmış fazla zorlama knk ban yersin 3-4 güne hallederler hergün dene girmeyi

Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar sorun çok basit. Memoryhackers ile yüklediğimiz hile programımız bilgisayarımızdaki Local dosyasında lazım olan Temp adındaki dosyamızı siliyor. Bundan dolayı o hata alınıyor. Çözüm yöntemini paylaşıyorum. Oyuna her girmeden önce bu işlemleri doğru şekilde yapmalısınız yoksa hata devam eder. işlemler şu şekilde olacak;

1- Öncelikle hilemizi açıyoruz load diyoruz ve %100 olmasını bekliyoruz.

2- wolftü oyunumuzu açıp kullanıcı adımızı ve şifremizi yazıyoruz ANCAK PLAYE BASMIYORUZ BEKLİYORUZ.

3- bilgisayarımızda arama yerine ( büyüteç olur genelde ) ÇALIŞTIR yazıyoruz. Gelen arama sekmesine de APPDATA yazıp aratıyoruz.

4- Appdata klasöründe en üstte LOCAL dosyası var ona giriyoruz.

5- Mouse sağ tıklayıp yeni klasör açıp adını TEMP yapıyoruz ve wolfteamde PLAY TUŞUNA BASIYORUZ..

Herkese iyi oyunlar. Yapamayan olursa Skype adresimi DM olarak atar anlatırım :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...