R E U N O N
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar ben .com üzerinden domain almak istiyorum bunun ücretsiz bir yolu var mıdır? Server hizmeti almadan sadece site ismimin "örnek".com olarak görünmesini istiyorum.
Peki .net vb domainleri alabilir miyim?Maalesef .com olarak zor alırsın çünkü bunlar özel domain dir
.net var ama sadece 1 aylıkPeki .net vb domainleri alabilir miyim?
Derdim "rf.gg ol.pp" gibi saçma domainler yerine bilindik ve sade olanları almak.
Süre bitmeden domain ismi değiştirip yenisini açabiliyor muyuz?.net var ama sadece 1 aylık![]()
Vallahi bilmiyorum yaSüre bitmeden domain ismi değiştirip yenisini açabiliyor muyuz?
Sağolasın ben bir araştırayım .net işiniVallahi bilmiyorum ya![]()
Rica ederim kolay gelsinSağolasın ben bir araştırayım .net işini
Süre bitmeden domain ismi değiştirip yenisini açabiliyor muyuz?
xyz bedava bulamazsın****** için istiyorsan .xyz yok isim için istiyorsan .com imkansıza yakın bulsan'da en fazla 1 ay bedava bulabilirsin.
Not: .xyz bedava bulunur.
.xyz bedava nerden bulacağını söyler misin ?****** için istiyorsan .xyz yok isim için istiyorsan .com imkansıza yakın bulsan'da en fazla 1 ay bedava bulabilirsin.
Not: .xyz bedava bulunur.
xyz bedava bulunmaz fakat çok ucuzdur.xyz bedava nerden bulacağını söyler misin ?
biliyorum arkadaş .xyz bedava bulunur yazmıştı onun için öyle yazdım.xyz bedava bulunmaz fakat çok ucuzdur