Çözüldü Combat arms Classic

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Merhaba iyi geceler sitenize yeni üye oldum. Oynadığım oyun LoL script için ama baktığımda her oyun ve her konu hakkında paylaşım yapılan bir site oldugunu farkettim. Valide game oyunu olan Combat arms Classic için bir yama ya da programımız var mı araştırdım ama göremedim.

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
direkt aradığın şeyin başlığına gidersen orda bulabileceğini düşünüyorum. Eğer yoksa yoktur bazen konu altlarında düzgün üyeler tarafından yapılmış hileler oluyor

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
90 günlük silah çıkarmıştım efsane kill ler alıyordum orada. oyundan atıp duruyorlardı hile diye :)

Üye
7 HİZMET YILI
az kişi var zaten oyunda ve çoğu hileyi hakediyor darlandım saçma saçma oyuncu triplerinden :)

Üye
7 HİZMET YILI
Araştırdım ama gözükmüyor galiba pek tercih edilmiyor şu an için eskisi kadar aktif kullanıcısı olmadığından oyunun

Üye
7 HİZMET YILI
Aktif olarak 2009-2016 arasi oynadim hem vip hack ile hem kendi yeteneklerimle ama combat arms yönetimine biraz sinirimiz var arkadaşlar arasında Nexon ticari kaygı güdünce ve gelişmemek için inat edince valofe üzerinde 2 oyun çıkartıp bizim emek ve nx harcadığımız Nexon coin çarlarımızın bir değeri kalmadı..

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Forumumuz üzerinde hilesi mevcut değildir. Gelişme olursa duyuru yapılır.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...