13 Nis 2018 #1 Muha321q M Onaylı Üye Katılım 3 Nis 2018 Mesajlar 52 Tepki puanı 5 Ödüller 7 Yaş 23 8 HİZMET YILI Beyler Comoboxlu Envanter Hack Nasıl Kodlanıyor Öğretebilirmisiniz sadece comboxlu envater hack kodlmayı bilmiyorum
Beyler Comoboxlu Envanter Hack Nasıl Kodlanıyor Öğretebilirmisiniz sadece comboxlu envater hack kodlmayı bilmiyorum
13 Nis 2018 #2 Niklausy Süper Üye Katılım 31 May 2017 Mesajlar 783 Çözümler 2 Tepki puanı 148 Ödüller 8 9 HİZMET YILI bende denedim sadece görünüş oldu yöneticilere discord aracılığı ile sorabilirsin Oyla 0 Olumsuz oyla
13 Nis 2018 #3 drsk296 D Üye Katılım 11 Nis 2018 Mesajlar 7 Tepki puanı 0 Yaş 26 8 HİZMET YILI if else ile yapabilirsin. Mesela: Kod: if(combobox.selecteditem = "Silah") burda memory change gerçekleşiyor. else if(..) ile devam ettirirsin Vb dilini kullanmayalı uzun zaman oldu ama bu şekil bir düzeni olması lazım. Oyla 0 Olumsuz oyla
if else ile yapabilirsin. Mesela: Kod: if(combobox.selecteditem = "Silah") burda memory change gerçekleşiyor. else if(..) ile devam ettirirsin Vb dilini kullanmayalı uzun zaman oldu ama bu şekil bir düzeni olması lazım.