Çözüldü Config için birkaç soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Arkadaşlar herkese selam

ADC config kullanıyorum ama anlayamadım. En iyi hangi adc'de çalışıyor ? Mesela dün Draven oynamak istedim saçma sapan E basıyor.
Şu Karakterde adc config çok iyi çalışıyor dediğiniz şampiyon nedir? Bir de Flash heal falan bunları ben kullanıyorum scriptin kullanmasını nasıl sağlayabilirim?
Post automatically merged:

Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar ADC config kullanıyorum. Ama ayarları nasıl yapmalıyım? Mesela bu 0 tuşu 9 tuşt 8 tuşu Evade Key dediği tuş falan ne işe yarıyor?

Son düzenleme:
Çözüm
Arkadaşlar herkese selam

ADC config kullanıyorum ama anlayamadım. En iyi hangi adc'de çalışıyor ? Mesela dün Draven oynamak istedim saçma sapan E basıyor.
Şu Karakterde adc config çok iyi çalışıyor dediğiniz şampiyon nedir? Bir de Flash heal falan bunları ben kullanıyorum scriptin kullanmasını nasıl sağlayabilirim?

Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar ADC config kullanıyorum. Ama ayarları nasıl yapmalıyım? Mesela bu 0 tuşu 9 tuşt 8 tuşu Evade Key dediği tuş falan ne işe yarıyor?
Şimdi şöyle anlatayım config'in sayfasında tier list mevcut onlara bakarsan en iyileri en kötüleri hangisi göreceksin draven'ın e si kapalı atarsa gapcloser için atar e manuel atılması lazım flash'ı her zaman atmaz extreme skillshot'lara...
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Bilmiyorum ki nasıl açacağımı anlatabilir misin?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Tamamen yeni bir şeyim kendi kurallarım var
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Twitch Ezreal samira hem metada hem sc ile güçlü carlar

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar herkese selam

Şimdi şöyle anlatayım config'in sayfasında tier list mevcut onlara bakarsan en iyileri en kötüleri hangisi göreceksin draven'ın e si kapalı atarsa gapcloser için atar e manuel atılması lazım flash'ı her zaman atmaz extreme skillshot'lara atar mesela malp u su gibi amumu ultisi gibi vs. vs. heal'ı da activator summoner spells kısmından yapacaksın

Diğer tuşlar da ne işe yarıyor onlar için de bu konuya bakabilirsin:
https://memoryhackers.org/konular/wsreborn-tum-detaylariyla.255088/https://memoryhackers.org/konular/w...use-wsreborn-guide.266548/page-9#post-5670442https://memoryhackers.org/konular/wsreborn-ozellikleri-ve-islevleri.260054/

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Hocam bilgilendirme için çok teşekkür ederim ama kafam gerçekten basmiyor bu script olayına salağa anlatır gibi anlatır mısın ? :((

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...