Onaylı Üye
Şimdi şöyle anlatayım config'in sayfasında tier list mevcut onlara bakarsan en iyileri en kötüleri hangisi göreceksin draven'ın e si kapalı atarsa gapcloser için atar e manuel atılması lazım flash'ı her zaman atmaz extreme skillshot'lara...Arkadaşlar herkese selam
ADC config kullanıyorum ama anlayamadım. En iyi hangi adc'de çalışıyor ? Mesela dün Draven oynamak istedim saçma sapan E basıyor.
Şu Karakterde adc config çok iyi çalışıyor dediğiniz şampiyon nedir? Bir de Flash heal falan bunları ben kullanıyorum scriptin kullanmasını nasıl sağlayabilirim?
Post automatically merged:
Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar ADC config kullanıyorum. Ama ayarları nasıl yapmalıyım? Mesela bu 0 tuşu 9 tuşt 8 tuşu Evade Key dediği tuş falan ne işe yarıyor?
Şimdi şöyle anlatayım config'in sayfasında tier list mevcut onlara bakarsan en iyileri en kötüleri hangisi göreceksin draven'ın e si kapalı atarsa gapcloser için atar e manuel atılması lazım flash'ı her zaman atmaz extreme skillshot'lara atar mesela malp u su gibi amumu ultisi gibi vs. vs. heal'ı da activator summoner spells kısmından yapacaksınArkadaşlar herkese selam
ADC config kullanıyorum ama anlayamadım. En iyi hangi adc'de çalışıyor ? Mesela dün Draven oynamak istedim saçma sapan E basıyor.
Şu Karakterde adc config çok iyi çalışıyor dediğiniz şampiyon nedir? Bir de Flash heal falan bunları ben kullanıyorum scriptin kullanmasını nasıl sağlayabilirim?
Post automatically merged:
Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar ADC config kullanıyorum. Ama ayarları nasıl yapmalıyım? Mesela bu 0 tuşu 9 tuşt 8 tuşu Evade Key dediği tuş falan ne işe yarıyor?
https://memoryhackers.org/konular/w...tum-ayarlar-how-to-use-wsreborn-guide.266548/ ustteki rehberler isini gormedi ise suna da bakabilirsin.Hocam bilgilendirme için çok teşekkür ederim ama kafam gerçekten basmiyor bu script olayına salağa anlatır gibi anlatır mısın ?(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?