genel olarak yapılandırma kanka insanlar kendi ayarlarını dosya halinde atıyor ve sende o dosyayı indirip hile dosyasına atıyosun adamın ayarları sana geliyor eğer cfg kullanmazsanda kendi ayarlarını yapabilirsin zaten basit ama bence kullan çünkü bazıları sadece şampiyon ayarlarını değil hileyi iyileştirmek içinde bir kaç ayar yapıp atıyorconfigler nedir kullanmazsam çalışmaz mı detaylı bilgi veren olursa sevinirim
Config scriptin ayarlanmış haliconfigler nedir kullanmazsam çalışmaz mı detaylı bilgi veren olursa sevinirim
Adam belki az çok bir şey araştırmış onaylı üye olunca kullanacak olabilir yani ne bu onaylı üye olmayan insanlara karşı ön yargınızdostum config script ayarıdır yani configsiz kullanırsanda hile çalışır ayrıca daha onaylı üye bile değilsin nasıl hile kullancan onuda anlamadım pek kısacası config ayar kanka ben configsiz kullanıyom bence öyle daha güzel
hocam 7 mesaj sonra onaylı üye olucam ağzına sağlık bilgi edinmek adına soru sordum direkt onaylı üye değilsin kullanmazsını yapıştırdı arkadaşAdam belki az çok bir şey araştırmış onaylı üye olunca kullanacak olabilir yani ne bu onaylı üye olmayan insanlara karşı ön yargınız
configlerle kullanınca ban yeme riskini azaltma gibi bi durum söz konusu muKankam şöyle bi açıklama yapayım basit bir şekilde... Sc'yi dümdüz kullanırsan eğer default ayarlarda kullanırsın. Config senin sc'ne ekstra bi ekleme yapmaz sadece senin kullandığın sc'nin ayarlarını değiştirir. Eğer kendim ayarlayabilirim diyosan veya ayarlamadanda oynarım diyosan config kullanmana gerek yok fakat yinede sc'ye 1-2 gün hakim olduktan sonra configlere göz atmanı bi tavsiye ederim.
aynen öyle kardeşim biz de üyeydik herşey zamanla olur onları yargılıcağınıza kendinizi yargılayın önceAdam belki az çok bir şey araştırmış onaylı üye olunca kullanacak olabilir yani ne bu onaylı üye olmayan insanlara karşı ön yargınız