Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamun aleyküm, config kullanmak istiyorum ama bir bilgim yok bana kullanabileceğim legit bir config önerebilir misiniz? (Linkini de atarsanız sevinirim) Support - Solo oynuyorum.
Legitten kastin nedir Evade kapatsan bile daha once script kullanmis-gormus birisi orbwalker'i clicklerinden net anlar. Onun disinda adc main, pudding ve beypazari.cc oneririm.
legit config diye bir şey yok sadece kendin ayarlardan dodgelediği bazı skilleri kapatabilirsin o da durumdan duruma değişir örneğin karşıda sadece 1 tane dodgelemen gereken önemli skill varsa dodgelersin ama herkeste önemli skiller varsa o zaman bazılarını kapatıp bazılarını açman gerekir ama onun dışında config olarak adc main öneririm
Adam configten pek anlamıyorum diyor kendin ayarlabilirsin diyorsunuz. legit config evade(Dodge) mümkün değil anca adc main kullanabilirsin rage istersen puding.
dostum yeni hesap açıp kendi configini denemeni öneririm oynadıkça kaydediyor dosyada bir daha ayar yapman gerekmiyor ama başkasının configiyle başkasının bilgisayarından oynamış gibi sıkıntı yaşarsın bence