Üye
reis biliyorumda genede şöyle tamamını açamayacak zorlayacak bir şey istiyorum elbet vardır bunun gibi bir şey sonuçta bir çok paralı programlar bile bağzıları C# ile yazılıyor ve kırılmayanları var önereceğiniz paralı yada parasız bir confuser önerisi istiyorum.NET kırılmaması gibi bir imkanı yok yani ne kadar confuser atsanda boşa
korumadan kastınız nedir ve önerdiğiniz koruma varsa link yada örnek atabilirmisiniz acaba teşekürklerConfuser kullanmamanı öneririm Yani gereksiz paranı adam gibi ver koruma al
Dediğin olay şirketleri kapsıyor şirketler kendi obf'lerini yazıyor çünkü ondan ve büyük şirket reverserları sonuç olarak onları kırıyorlar en sonunda :dreis biliyorumda genede şöyle tamamını açamayacak zorlayacak bir şey istiyorum elbet vardır bunun gibi bir şey sonuçta bir çok paralı programlar bile bağzıları C# ile yazılıyor ve kırılmayanları var önereceğiniz paralı yada parasız bir confuser önerisi istiyorum
eaz konusunda şüpheliyimhey çözümü biliyorum!!!
ÇÖZÜM: confuser kullanma -_-
paraya kıy ve adam gibi bir koruma al.
vmp, eaz, dnguard bunlar en iyisi (eaz konusunda şüpeliyim)
dostum bak o anti tamper adslkasdlkkş vmp dnspy ile anti tamper kaldırılıyor.eaz konusunda şüpheliyimvmp alma vmp 2 dakkada devirt ediliyor dnSpy sayesinde -_-
dnguard korumasını hiç görmedim bence en iyisi sanallaştırıcalara yönel MemeVM veya Modlanmış KoiVM gibi ama unutma kırılmayacak koruma yoktur
benim tercihim modlanmış dotnet Reactor gerçekten güzel koruyor
peki ab bu arada modlanmış .net reactor var wearedevs'in sitesindeki kiwi x gibi güçlü bir exploit onu kullanıyor -_-dostum bak o anti tamper adslkasdlkkş vmp dnspy ile anti tamper kaldırılıyor.
ve memevm ve saf koivm iyi değil modlarsan ayrı konu
ve modlanmış dotnet reactor yok xd
vee şuan satış yapıyorum knk kb sinirliyim xd
1. olarak vmprotect'i devirt etmek için 20 dakkadan fazlasını harcamadım (oda unuttuğum için unpack videosunu izlememdi qweqweqweq)hemen 1 adet vmprotect satın alıyorsun missdiger türlü .net'in kaderirdir cracklenmek
vallaha kardeşim iyi hoş diyorsunda o iş keşke dedigin kadar kolay olsa suanki sürümü 3.7 var mesela piyasada birde adam gibi yazdıysan kodlarını onu kıramazsın çünkü bir örnegi var adını vermiyecegim csgo hilesidir kendisi ben baktım vmprotect kullanıyor daha cracklendigine kimse sahit olmadı1. olarak vmprotect'i devirt etmek için 20 dakkadan fazlasını harcamadım (oda unuttuğum için unpack videosunu izlememdi qweqweqweq)
2. vmprotect olsun olmasın her türlü her program crackk yiyecektir :/
3. ben koruma satın alacağıma ya onu crackklerim yada kendim yaparım (kendim yapma olasılığım çok düşük @Keashe bilir)
he siz 3.7 diyorsunuz yeni sürümü tabi benide zorluyor unpack edemedimvallaha kardeşim iyi hoş diyorsunda o iş keşke dedigin kadar kolay olsa suanki sürümü 3.7 var mesela piyasada birde adam gibi yazdıysan kodlarını onu kıramazsın çünkü bir örnegi var adını vermiyecegim csgo hilesidir kendisi ben baktım vmprotect kullanıyor daha cracklendigine kimse sahit olmadıbuda bunun gibi egerki programın para ediyor ve ekmek yediriyorsa koruması içinde o parayı verip vmprotect'i satın alacaksın baska türlüsüne ben inanmıyorum açıkcası
3.7 sürümü yok.vallaha kardeşim iyi hoş diyorsunda o iş keşke dedigin kadar kolay olsa suanki sürümü 3.7 var mesela piyasada birde adam gibi yazdıysan kodlarını onu kıramazsın çünkü bir örnegi var adını vermiyecegim csgo hilesidir kendisi ben baktım vmprotect kullanıyor daha cracklendigine kimse sahit olmadıbuda bunun gibi egerki programın para ediyor ve ekmek yediriyorsa koruması içinde o parayı verip vmprotect'i satın alacaksın baska türlüsüne ben inanmıyorum açıkcası
vmp kolay değil.he siz 3.7 diyorsunuz yeni sürümü tabi benide zorluyor unpack edemedim
ama 3.5 ve gerisi kolay
Gel üniversite ödevleri yap ben yapıyorum parası güzel ama öyle bir anlatıyorlar ki pdf atmıyorlar direk anlatıyorlar at pdf diyorum diyor ki üniversitem ifşa olur böyle pc monitörüne 1 tane koyucamkoruma satışı adsjkladskjadskj
evet yanlış yazmısım 3.5 olacaktı o3.7 sürümü yok.
vmp kolay değil.
hmm peki olur benim için sıkıntı yok hoca en fazla saçma sapan matematik veya oyunlar yap der xdGel üniversite ödevleri yap ben yapıyorum parası güzel ama öyle bir anlatıyorlar ki pdf atmıyorlar direk anlatıyorlar at pdf diyorum diyor ki üniversitem ifşa olur böyle pc monitörüne 1 tane koyucam
:d niteliksiz üniler için evet ben bionlukda çalışmaya tekrar başladım ondan diyorum ben üni değilim değişik değişik şeyler varhmm peki olur benim için sıkıntı yok hoca en fazla saçma sapan matematik veya oyunlar yap der xd
yada hesap makinesi djskdhsjfj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?