Confuser önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
herkese selam, ben bir oyunda hile üretip ücretsiz olarak youtube by x hooker kanalında paylaşıyorum ancak programı mı source açıp kodlarını oyun yetkililerine atıyorlar ve dağıtıyorlar satıyorlar source açmak dışında tüm önlemleri aldım tek açığım source açılması kullandığım confuserler: Confuser 1.0, SkiDzEX-master, Trinity Obfuscator bu 3 confuserde yardımcı olmadı
max düzeyde karıştırıyorum anti debug gibi bütün eklentileri ekliyorum ancak genede kırılıyor şöyle kırılmayacak yada gerçekten zorlayacak bir confuser öneriniz var mı? şimdiden herkese teşekür ederim.

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
.NET kırılmaması gibi bir imkanı yok yani ne kadar confuser atsanda boşa :)

Üye
8 HİZMET YILI
.NET kırılmaması gibi bir imkanı yok yani ne kadar confuser atsanda boşa :)
reis biliyorumda genede şöyle tamamını açamayacak zorlayacak bir şey istiyorum elbet vardır bunun gibi bir şey sonuçta bir çok paralı programlar bile bağzıları C# ile yazılıyor ve kırılmayanları var önereceğiniz paralı yada parasız bir confuser önerisi istiyorum

Banlı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hey çözümü biliyorum!!!
ÇÖZÜM: confuser kullanma -_-

paraya kıy ve adam gibi bir koruma al.
vmp, eaz, dnguard bunlar en iyisi (eaz konusunda şüpeliyim)

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
reis biliyorumda genede şöyle tamamını açamayacak zorlayacak bir şey istiyorum elbet vardır bunun gibi bir şey sonuçta bir çok paralı programlar bile bağzıları C# ile yazılıyor ve kırılmayanları var önereceğiniz paralı yada parasız bir confuser önerisi istiyorum
Dediğin olay şirketleri kapsıyor şirketler kendi obf'lerini yazıyor çünkü ondan ve büyük şirket reverserları sonuç olarak onları kırıyorlar en sonunda :d
@Keashe dediğini yap en fazla ne kadar korur orasını Allah bilir Peygamber sorar

Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
hey çözümü biliyorum!!!
ÇÖZÜM: confuser kullanma -_-

paraya kıy ve adam gibi bir koruma al.
vmp, eaz, dnguard bunlar en iyisi (eaz konusunda şüpeliyim)
eaz konusunda şüpheliyim :D vmp alma vmp 2 dakkada devirt ediliyor dnSpy sayesinde -_-
dnguard korumasını hiç görmedim bence en iyisi sanallaştırıcalara yönel MemeVM veya Modlanmış KoiVM gibi ama unutma kırılmayacak koruma yoktur

benim tercihim modlanmış dotnet Reactor gerçekten güzel koruyor

Banlı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
eaz konusunda şüpheliyim :D vmp alma vmp 2 dakkada devirt ediliyor dnSpy sayesinde -_-
dnguard korumasını hiç görmedim bence en iyisi sanallaştırıcalara yönel MemeVM veya Modlanmış KoiVM gibi ama unutma kırılmayacak koruma yoktur

benim tercihim modlanmış dotnet Reactor gerçekten güzel koruyor
dostum bak o anti tamper adslkasdlkkş vmp dnspy ile anti tamper kaldırılıyor.

ve memevm ve saf koivm iyi değil modlarsan ayrı konu
ve modlanmış dotnet reactor yok xd

vee şuan satış yapıyorum knk kb sinirliyim xd

Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
dostum bak o anti tamper adslkasdlkkş vmp dnspy ile anti tamper kaldırılıyor.

ve memevm ve saf koivm iyi değil modlarsan ayrı konu
ve modlanmış dotnet reactor yok xd

vee şuan satış yapıyorum knk kb sinirliyim xd
peki ab bu arada modlanmış .net reactor var wearedevs'in sitesindeki kiwi x gibi güçlü bir exploit onu kullanıyor -_-

ve ne satışı yapıyorsun

The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hemen 1 adet vmprotect satın alıyorsun miss :) diger türlü .net'in kaderirdir cracklenmek :D

Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
hemen 1 adet vmprotect satın alıyorsun miss :) diger türlü .net'in kaderirdir cracklenmek :D
1. olarak vmprotect'i devirt etmek için 20 dakkadan fazlasını harcamadım (oda unuttuğum için unpack videosunu izlememdi qweqweqweq)
2. vmprotect olsun olmasın her türlü her program crackk yiyecektir :/
3. ben koruma satın alacağıma ya onu crackklerim yada kendim yaparım (kendim yapma olasılığım çok düşük @Keashe bilir)

The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
1. olarak vmprotect'i devirt etmek için 20 dakkadan fazlasını harcamadım (oda unuttuğum için unpack videosunu izlememdi qweqweqweq)
2. vmprotect olsun olmasın her türlü her program crackk yiyecektir :/
3. ben koruma satın alacağıma ya onu crackklerim yada kendim yaparım (kendim yapma olasılığım çok düşük @Keashe bilir)
vallaha kardeşim iyi hoş diyorsunda o iş keşke dedigin kadar kolay olsa suanki sürümü 3.7 var mesela piyasada birde adam gibi yazdıysan kodlarını onu kıramazsın çünkü bir örnegi var adını vermiyecegim csgo hilesidir kendisi ben baktım vmprotect kullanıyor daha cracklendigine kimse sahit olmadı :) buda bunun gibi egerki programın para ediyor ve ekmek yediriyorsa koruması içinde o parayı verip vmprotect'i satın alacaksın baska türlüsüne ben inanmıyorum açıkcası

Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
vallaha kardeşim iyi hoş diyorsunda o iş keşke dedigin kadar kolay olsa suanki sürümü 3.7 var mesela piyasada birde adam gibi yazdıysan kodlarını onu kıramazsın çünkü bir örnegi var adını vermiyecegim csgo hilesidir kendisi ben baktım vmprotect kullanıyor daha cracklendigine kimse sahit olmadı :) buda bunun gibi egerki programın para ediyor ve ekmek yediriyorsa koruması içinde o parayı verip vmprotect'i satın alacaksın baska türlüsüne ben inanmıyorum açıkcası
he siz 3.7 diyorsunuz yeni sürümü tabi benide zorluyor unpack edemedim

ama 3.5 ve gerisi kolay

Banlı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
3.7 sürümü yok.

he siz 3.7 diyorsunuz yeni sürümü tabi benide zorluyor unpack edemedim

ama 3.5 ve gerisi kolay
vmp kolay değil.

Banlı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Gel üniversite ödevleri yap ben yapıyorum parası güzel ama öyle bir anlatıyorlar ki pdf atmıyorlar direk anlatıyorlar at pdf diyorum diyor ki üniversitem ifşa olur böyle pc monitörüne 1 tane koyucam
hmm peki olur benim için sıkıntı yok hoca en fazla saçma sapan matematik veya oyunlar yap der xd
yada hesap makinesi djskdhsjfj

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
hmm peki olur benim için sıkıntı yok hoca en fazla saçma sapan matematik veya oyunlar yap der xd
yada hesap makinesi djskdhsjfj
:d niteliksiz üniler için evet ben bionlukda çalışmaya tekrar başladım ondan diyorum ben üni değilim değişik değişik şeyler var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...