KatılıyorumBaya Zor imkansız gibi..
Bilemiyorum imkansız olmasa bile ortalıkta dolaşıcak derecede kolay değildir. ancak büyük suçlar karsiliginda emniyete bildirirler ordan uygulama yetkilileri yapabiliyorsa yaparlar..imkansız değil
Ben anonimi bulabiliyorum ne kadar inanırsın inan bu umurumda değil ama imkansız değil sadece bu bilinsin yaniBilemiyorum imkansız olmasa bile ortalıkta dolaşıcak derecede kolay değildir. ancak büyük suçlar karsiliginda emniyete bildirirler ordan uygulama yetkilileri yapabiliyorsa yaparlar..
Nasıl buluyorsun desem?Ben anonimi bulabiliyorum ne kadar inanırsın inan bu umurumda değil ama imkansız değil sadece bu bilinsin yani
Bunu asla söylemem internete de vermem ne zaman buldun diye soracak olursan bugün bu konuyu gördüm sabahtan beri buna taktım saatlerdir uğraştım en son 1 saat önce açığı buldum c2 adminlerine de bildirmiyeceğim açığıNasıl buluyorsun desem?
buda iyimişBunu asla söylemem internete de vermem ne zaman buldun diye soracak olursan bugün bu konuyu gördüm sabahtan beri buna taktım saatlerdir uğraştım en son 1 saat önce açığı buldum c2 adminlerine de bildirmiyeceğim açığı