Üye
Merhaba herkese iyi günler diliyorum bildiğiniz üzere connected2 ve anonimchat uygulamalarında galeriden bir fotoğraf attığınızda fotoğrafın sol alt kısmında ifşa edici şekilde ''galeri'' yazıyor, fakat uygulamanın kamerası ile fotoğraf çekildiğinde tekrar ifşa edicek şekilde ''kamera'' yazıyor, bu sayede fotoğrafın anlık olarak çekilip atılıp atılmadığını öngörmüş oluyorlar. bahsedeceğim method bilgisayar üzerinden yapılıyor, bluestacks ile manycam, splitcam methodu değildir, kendim uzun bi süre üzerinde çalışarak oluşturduğum bir sistem bu sistem'de istediğiniz her uygulama'da görüntülü aramaya bir video ekleyebilirsiniz, anonimchat, connected'de anlık video, fotoğraf,ses atabilirsiniz. Ayrıca istediğiniz şekilde bir ses yollayabiliyorsunuz bu şu demektir ; birisi sizden bir ses istedi örneğin bir kişi size ismim ile ses yolla dedi. ''Merhaba ben mert'' yazarak bu yazıyı anında sese dönüştürüyor, saçma sapan yapay zeka ile karşılaştırmayın gayet akıcı düzgün bir kız sesi ile convert ediyor. İlgilenen arkadaşlara tamamının kurulumunu desteğini veririm, Satın almak isteyen arkadaşlara öncesinde, anlık ve ses teyiti verebilirim denemek için.