Conquerors Blade adlı oyun inmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Conqueror's blade adlı oyunu indirdim ardından güncelleme indirmesi tamamlandı yazdı ve yazının altında kur butonu vardı o butona tıkladığım halde kurma işlemi başlayıp anında bitiyor ve kurulmuyor yardımcı olabilecek var mı

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Hocam steam kütüphanesinden sunucu değişikliği yapın ve indirme önbelleğini temizleyip deneyin. Kesin çözüm değil ama denemekte fayda var.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hocam steam kütüphanesinden sunucu değişikliği yapın ve indirme önbelleğini temizleyip deneyin. Kesin çözüm değil ama denemekte fayda var.
dostum sunucu değişikliği nasıl yapacağım açıklayabilir misin

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Hocam sağ üstten Steam>Ayarlar kısmından girin ve ekteki işaretli alanlar işinize yarayabilir.

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    20.3 KB · Görüntüleme: 15
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hiç dosyası inmiş mi bakabilir misin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Conqueror's blade adlı oyunu indirdim ardından güncelleme indirmesi tamamlandı yazdı ve yazının altında kur butonu vardı o butona tıkladığım halde kurma işlemi başlayıp anında bitiyor ve kurulmuyor yardımcı olabilecek var mı
Conqueror's Blade oyunu kurulum sorunu için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:
  1. Öncelikle, bilgisayarınızı yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz. Bu bazen, oyun kurulum sorunlarının çözümü olabilir.
  2. İndirdiğiniz dosyaları kontrol edin. Belki de indirdiğiniz dosyalar bozuk olabilir. Dosyaların tamamını doğrulamak için bir dosya doğrulama aracı kullanabilirsiniz.
  3. İnternet bağlantınızın güvenli olduğundan emin olun. Bazı durumlarda, internet bağlantısı sorunları nedeniyle oyun kurulumu başarısız olabilir.
  4. Kurulum dosyalarını yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Bunun için dosyaları sağ tıklayın ve "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin.
  5. Antivirüs yazılımınızın veya Windows Defender'ın kurulum dosyalarını engelleyip engellemediğini kontrol edin. Eğer engelliyorsa, antivirüs yazılımınızın veya Windows Defender'ın kurulum dosyalarına izin vermesi gerekiyor.
  6. Son olarak, oyunun web sitesindeki destek ekibine başvurabilirsiniz. Onlar size daha özel bir çözüm sunabilirler.
Umarım bu öneriler sorununuzu çözmenize yardımcı olur.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Conqueror's Blade oyunu kurulum sorunu için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:
  1. Öncelikle, bilgisayarınızı yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz. Bu bazen, oyun kurulum sorunlarının çözümü olabilir.
  2. İndirdiğiniz dosyaları kontrol edin. Belki de indirdiğiniz dosyalar bozuk olabilir. Dosyaların tamamını doğrulamak için bir dosya doğrulama aracı kullanabilirsiniz.
  3. İnternet bağlantınızın güvenli olduğundan emin olun. Bazı durumlarda, internet bağlantısı sorunları nedeniyle oyun kurulumu başarısız olabilir.
  4. Kurulum dosyalarını yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Bunun için dosyaları sağ tıklayın ve "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin.
  5. Antivirüs yazılımınızın veya Windows Defender'ın kurulum dosyalarını engelleyip engellemediğini kontrol edin. Eğer engelliyorsa, antivirüs yazılımınızın veya Windows Defender'ın kurulum dosyalarına izin vermesi gerekiyor.
  6. Son olarak, oyunun web sitesindeki destek ekibine başvurabilirsiniz. Onlar size daha özel bir çözüm sunabilirler.
Umarım bu öneriler sorununuzu çözmenize yardımcı olur.
dostum 2. dediğin şeyi steamdan yaptım 1 dosya doğrulanmadı ve yeniden indirilecek diyor ne yapmalıyım
Post automatically merged:

Oha, o ne alakaymış.
dostum teşekkür etmeyi unuttum zamanını ayırdığın için teşekkürler

Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
dostum 2. dediğin şeyi steamdan yaptım 1 dosya doğrulanmadı ve yeniden indirilecek diyor ne yapmalıyım
dosyayı indirdikten sonra düzelmesini umuyorum.

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI

dostum teşekkür etmeyi unuttum zamanını ayırdığın için teşekkürler
Ne demek hocam, iyi forumlar.

Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
oyunu daha önce açtınmı eğer steamden indirdiysen 2 adet Conqueror's blade oyunu vardır kütüphanede görmüşsündür onlardan birisi eski sürüm güncellenmiyor çok tutulmadı diye kapatılmıştı hangisi olduğunu hatırlamıyorum onu kontrol et istersen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...