Conqueror's Blade Oynanır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Conqueror's Blade eğlenmek için oynanır mı nasıl bir oyun boss falan kesiliyor mu

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
reis ben eskiden oynuyodum eskiden güzeldi sarıyodu şuan pek bi fikrim yok istersen rehber videolarını izle

Seçkin Üye
3 HİZMET YILI
en son 2yıl once falan oynadım ılk baslarda cok sarıor ama sonra benı cok sarmadı sıktı oyun bayağı ama bence oyna dene ve kendın gormelısın

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Çok fazla güncelleme geliyor bu yüzden bıraktım ama eğer internetin iyiyse bide bilgisayarın problem yaratmıyorsa oynayabilirsin ama raminin iyi olması lazım benim sistem ve internet sorunları yüzünden bıraktım gitti

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ilk 1 2 gün asırı sardı benı ama devamı gelmedi yinede sana kalmış

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
alternatifleri bi değerlendir kardo hiç birsey bulamazsan oyna tabi

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
hiçbir fikrim yok ama zamanında her yerde inanılmaz çirkin ve bir sürü reklamı yapıldı güzel bir şey çıkacağını düşünmüyorum . nerde çokluk orda bokluk biliyorsun ki.

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
eski hype'ı ve oyuncusu yok ama hala aktif bir oyun türü seviyorsan oynanır hocam

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
güzel kardeşim oynanır tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
biraz da metin 2 gibi düşünebilirsin ya eskiden sarıyordu şimdi pek de öyle degil

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
medivial (orta çağ) eski çağlar savaş falan güzel oyun ya oynanabilir

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
başta keyif alırsın ama çabuk bayar

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Evet, Conqueror's Blade eğlenmek için oynanabilecek bir oyundur. Oyunda oyuncular, tarihi savaşlarda birliklerini yönetme ve stratejik kararlar alarak zafer elde etme fırsatına sahiptir. Oyunda farklı savaşçılar, askerler ve savaş makineleri kullanarak düşmanları yenmek ve toprakları fethetmek için savaşılır.

Oyunda boss savaşları da bulunmaktadır. Boss savaşları, oyuncuların güçlü ve zorlu düşmanlarla karşılaşmasını sağlar. Bu düşmanlar genellikle büyük bir güce ve dayanıklılığa sahiptir. Boss savaşları, oyuncuların stratejik becerilerini kullanarak düşmanın zayıf noktalarını bulmalarını ve onları yenmelerini gerektirir. Bu savaşlar genellikle heyecan verici ve zorlu olabilir, ancak başarıldığında büyük ödüller sunar.

Conqueror's Blade, savaş stratejisi ve eylem oyunlarını seven oyuncular için eğlenceli bir deneyim sunar. Oyunun geniş bir haritası, çeşitli savaşçılar ve birliklerin yanı sıra boss savaşları gibi heyecan verici özellikleri vardır. Oyunu oynarken strateji geliştirebilir, takım çalışması yapabilir ve büyük savaşlarda zafer elde etmek için taktikler kullanabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
daha önce oynuyordum dün girdim ama oyuncu sayısı baya azalmış

Hile bir bağımlılıktır
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Klanda olup da gireceğiniz bölge savaşları sesli sohbetle birlikte keyifli oluyor ama olmadan da gayet oynanıyor tek sorun unitlerinizi kasmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...