Console App İçin Serial Key (Yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Herkese iyi forumlar, sağlıklı günler. Bir süredir araştırma yapıyorum ama başlıktaki konu hakkında bir bilgiye bir türlü tam olarak erişemedim diyebilirim. Yeni bir şeyler deniyorum ve bu konuda oldukça hevesliyim.
Elimde bir console uygulaması var ve ben bu console uygulamasına erişilmeden önce bir serial key girilmesini ve eğer doğruysa sayı girerek seçim yapacağı console uygulamasına geçiş yapmasını istiyorum.
Araştırmalarım sonrasında biraz mantık yürüttükten sonra şunu yapmam gerektiğini anladım;
Bir sunucuya/web sitesine ihtiyacım var. Örneğin consoleserial.com/verify.txt gibi bir yolla çalışmasını istediğim txt dosyasının içine birkaç tane serial key ekleyeceğim ve console uygulaması serial key sorduğunda girilen verinin doğru olup olmadığının kontrolünü bu adresten yapacak. Buraya kadar tamam.
Bahsettiğim methodu nasıl koda çevireceğimi bilmiyorum, programı anlattığım şekilde nasıl çalışır hale geleceğini bilmiyorum. Memory ekibi/üyeleri bu konuda gerçekten çok yardımsever, bu bölümdeki bütün konuları okudum. Sizin bir şeyler öğrenmemde yardımcı olabileceğinizi düşünüyor ve şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum.

Not:
Yazımda herhangi bir kusur olduysa, konu yanlış yere açıldıysa ya da isteğimde bir hadsizlik sezildiyse affola.​

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Evet ücretli bir uygulama yaptın ve aylık veya yıllık olarak satışa çıkaracaksın ama verdiğin kod sistem tarafından son tarihini bilecek ve doğruluğunu onaylayacak senin yerine işlem yapabilecek.
Bunun için bence başka bir yerde araştırma yap burada ücretli tüm uygulamalara kapalıyız.

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Evet ücretli bir uygulama yaptın ve aylık veya yıllık olarak satışa çıkaracaksın ama verdiğin kod sistem tarafından son tarihini bilecek ve doğruluğunu onaylayacak senin yerine işlem yapabilecek.
Bunun için bence başka bir yerde araştırma yap burada ücretli tüm uygulamalara kapalıyız.
BRUH p2c yapcaksa adam neden görüşüne karışıyorsun hocam evet belki bazı p2c devleri sevilmez fakat yardım edilmez diyede bir söz konusu yok.

Senin soruna gelirsekde bunu çok yöntemle SQL ile database oluşturup yapabilirsin ama öyle önermiyorum kolay bir şekilde SQL Dump'da yiyebilirsin bunu önermiyorum.
auth.gg vb siteler var ama oralarada hiç uğramadım veya lisans sistemi yapmadım :d

basit olarak HWID login sistemi yap sonra paketle falan ilk başlarda SQL falan kullan önerim bu olur şu anlık

Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
webden sadece doğruluğunu kontrol ettirerek sıkıntıya girersin o zaman herkes aynı seriali girer niye başka alsın ki ? 1 kişi alır 100 kişi kullanır konsolun mantığını veya nasıl çalıştığını bilmiyorum ama vb.net te ve c# ta yapabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...