Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
External ve ücretsiz bir hile olmasıyla dikkatimi çekti ve YouTube'de paylaştığı kodlamayi öğreten videolarıyla tabii ki. Neredeyse hayran kaldım ücretsiz bir hile her zaman güncelleme var, hile neredeyse vac yedirtmiyor,external daha ne olsun. Hileye para vermek çoğu kişinin sevdiği bir şey değildir. Umarım kendisini bozmadan bir update ile herkese virüs atmadan yararlı bir yazılım olur. Eski zamanlardaki teknoloji devlerine baktığımız da herhangi bir eğitim almadan kendi merakından bu işe girmiş kişiler olup, herhangi bir ücret karşılığında bu işi yapmayan kişiler olduğunu görüyoruz. Ben şahsen sende bu cevheri gördüm. Biraz daha aktif olursan YouTube'de ve forumda sana gelecek teklifleri, kendini geliştirmek için önüne koyulan teklifleri göreceksin. Şuana kadar parali yazılım satanlardan daha başarılı olanlar ücretsiz ve virüssuz yazılım verip işini en iyi şekilde yapanlardır. Teşekkürler başarılar ileride seni çok büyük teknoloji devleri gibi görebiliriz. Hiç bir zaman pes etme (belkide kendi arama motorunu bile çıkartabilirsin sadece pes etme ve kendi çıkarların için bu işi yapma)
Post automatically merged:
bende çalışmadı
Post automatically merged:
Güncelleme gelmesini bekliyorum. Program çalışmıyor şuanda.