Core-Project CSGO Geri Döndü! 01.04.2020

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Çok güzel bi program ellerine sağlık hocam.
Post automatically merged:

Çok güzel bi program ellerine sağlık hocam.

Son düzenleme:
Ben Robot Değilim
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Thanx nice cheat and forum thanx :D

Azdan az çoktan çok gider
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Eyw reis saolasın hile için

Üye
7 HİZMET YILI
External ve ücretsiz bir hile olmasıyla dikkatimi çekti ve YouTube'de paylaştığı kodlamayi öğreten videolarıyla tabii ki. Neredeyse hayran kaldım ücretsiz bir hile her zaman güncelleme var, hile neredeyse vac yedirtmiyor,external daha ne olsun. Hileye para vermek çoğu kişinin sevdiği bir şey değildir. Umarım kendisini bozmadan bir update ile herkese virüs atmadan yararlı bir yazılım olur. Eski zamanlardaki teknoloji devlerine baktığımız da herhangi bir eğitim almadan kendi merakından bu işe girmiş kişiler olup, herhangi bir ücret karşılığında bu işi yapmayan kişiler olduğunu görüyoruz. Ben şahsen sende bu cevheri gördüm. Biraz daha aktif olursan YouTube'de ve forumda sana gelecek teklifleri, kendini geliştirmek için önüne koyulan teklifleri göreceksin. Şuana kadar parali yazılım satanlardan daha başarılı olanlar ücretsiz ve virüssuz yazılım verip işini en iyi şekilde yapanlardır. Teşekkürler başarılar ileride seni çok büyük teknoloji devleri gibi görebiliriz. Hiç bir zaman pes etme (belkide kendi arama motorunu bile çıkartabilirsin sadece pes etme ve kendi çıkarların için bu işi yapma)

bende çalışmadı :D

Güncelleme gelmesini bekliyorum. Program çalışmıyor şuanda.

Son düzenleme:
Kim ne oluyorsa Allah mübarek etsin
Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
reis hoşgeldin eline sağlık

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
sade ve güzel olmuş ellerinize sağlık ,
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu kanaldaki özelliklerinde olmasını isterim , uzun süre bunları metro loaderime bağlayıp kullandım vac yemedim umarım bu özellikler gelir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...