- Konuyu başlatan
-
Kullanıcıların istekleri cpu kullanımına sebep oluyor. Siz istediğiniz için şu anda böyle yoksa ben sırf wallhackde hileyi bırakmıştım...auto inject yapmayıp oyuna girdikten sonra inject yapıldımı cpu kullanım sorunu çıkana kadar düzeliyor fakat bu sefer güvenlikten vazgeçilmiş olunacak.
Keşke biraz daha iyi bir cpu kullanımı sağlayacak fikrim olsaydı...
Neyse belki ben de cpu kullanımını düşürmek için bir şeyler bulmaya çalışabilirim.Kullanıcıların istekleri cpu kullanımına sebep oluyor. Siz istediğiniz için şu anda böyle yoksa ben sırf wallhackde hileyi bırakmıştım...
Adam öldükten sonra kaç milisaniye daha ateş edeceği. Bu belli etmemek için ve 450 tavsiye ederim.Dostum selamlar after spray time ne anlama geliyor açıklar mısın anlamadım da ?
o kadar basit bir şey değil ama, adamın saatlerce uğraşması gereken bir şeyden bahsediyorsun sonuçta...bence kaldır şu f3 felan direk ınserte basınca menu gelsın oyunda ole yapma şansın varsa ole yap kasıyor çünkü
+154965143968464987461eski sürümü böyle değildi çok fazla cpu %98 lerde acil bir şey yapın oyun oynanmıyor menüde gezilmiyor
Şöyleki o sitede hileyi indirmek için başka bir uygulama indirmen lazım. Daha sonra o uygulamanın içinden sana link veriyor o linktende asıl hileyi indiriyorsun her gece saat 12 de hileyi güncelliyorlar. Yani hergün farklı bir hile indiriyorsun. Hileyi açarkende vmprotect uygulaması ile açıyorsun bence u kat kat daha güvenli.güvenlimi o eminmisin
İstersen o şekilde yaparız ama şahsen bu daha az zahmetli geliyor. Uzaktan junk güncellemek daha iyi.Şöyleki o sitede hileyi indirmek için başka bir uygulama indirmen lazım. Daha sonra o uygulamanın içinden sana link veriyor o linktende asıl hileyi indiriyorsun her gece saat 12 de hileyi güncelliyorlar. Yani hergün farklı bir hile indiriyorsun. Hileyi açarkende vmprotect uygulaması ile açıyorsun bence u kat kat daha güvenli.
Siz istediniz bunu ben eklemeyeyim diye direttim. Siz tuşlarla açıp kapama istediniz bedeli bu. Ama hilenin ilk versiyonunu tekrardan yapıp paylaşıcam...eski sürümü böyle değildi çok fazla cpu %98 lerde acil bir şey yapın oyun oynanmıyor menüde gezilmiyor
Bence o şekil daha iyi .dİstersen o şekilde yaparız ama şahsen bu daha az zahmetli geliyor. Uzaktan junk güncellemek daha iyi.
tamam da acil düzeltmen lazım bekliyoruz adamsın eski versiyon gayet kaliteliSiz istediniz bunu ben eklemeyeyim diye direttim. Siz tuşlarla açıp kapama istediniz bedeli bu. Ama hilenin ilk versiyonunu tekrardan yapıp paylaşıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?