Çalışmıyor CoreCheat CS:GO Reborn

Hangi Sürüm Geri Gelsin?

• [0.5b]

Oy: 8 7.7%
  • [0.3b]

Oy: 2 1.9%
  • [1.5]

Oy: 55 52.9%
  • [Bu Sürüm Ama TriggerBot ve Tuş Kaldırılıcak]

Oy: 39 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    104
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
auto inject yapmayıp oyuna girdikten sonra inject yapıldımı cpu kullanım sorunu çıkana kadar düzeliyor fakat bu sefer güvenlikten vazgeçilmiş olunacak.
Keşke biraz daha iyi bir cpu kullanımı sağlayacak fikrim olsaydı...
Kullanıcıların istekleri cpu kullanımına sebep oluyor. Siz istediğiniz için şu anda böyle yoksa ben sırf wallhackde hileyi bırakmıştım...

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Dostum selamlar after spray time ne anlama geliyor açıklar mısın anlamadım da ?

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Benim bi mesajım vardı sanki bir kaç gün önce :D
Kullanıcıların istekleri cpu kullanımına sebep oluyor. Siz istediğiniz için şu anda böyle yoksa ben sırf wallhackde hileyi bırakmıştım...
Neyse belki ben de cpu kullanımını düşürmek için bir şeyler bulmaya çalışabilirim.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bence kaldır şu f3 felan direk ınserte basınca menu gelsın oyunda ole yapma şansın varsa ole yap kasıyor çünkü

Üye
8 HİZMET YILI
beyler hack kapalı lobıdeyken 150-200 arası fps alırken hacki acınca 15-20 fps ye dusuyor sebebını bılen varsa yazabılırmı

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
eski sürümü böyle değildi çok fazla cpu %98 lerde acil bir şey yapın oyun oynanmıyor menüde gezilmiyor

Üye
8 HİZMET YILI
fps çok düstü nasıl duzelır bilen varsa acıl cevap verebılırmı

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
güvenlimi o eminmisin
Şöyleki o sitede hileyi indirmek için başka bir uygulama indirmen lazım. Daha sonra o uygulamanın içinden sana link veriyor o linktende asıl hileyi indiriyorsun her gece saat 12 de hileyi güncelliyorlar. Yani hergün farklı bir hile indiriyorsun. Hileyi açarkende vmprotect uygulaması ile açıyorsun bence u kat kat daha güvenli.

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Şöyleki o sitede hileyi indirmek için başka bir uygulama indirmen lazım. Daha sonra o uygulamanın içinden sana link veriyor o linktende asıl hileyi indiriyorsun her gece saat 12 de hileyi güncelliyorlar. Yani hergün farklı bir hile indiriyorsun. Hileyi açarkende vmprotect uygulaması ile açıyorsun bence u kat kat daha güvenli.
İstersen o şekilde yaparız ama şahsen bu daha az zahmetli geliyor. Uzaktan junk güncellemek daha iyi.

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
eski sürümü böyle değildi çok fazla cpu %98 lerde acil bir şey yapın oyun oynanmıyor menüde gezilmiyor
Siz istediniz bunu ben eklemeyeyim diye direttim. Siz tuşlarla açıp kapama istediniz bedeli bu. Ama hilenin ilk versiyonunu tekrardan yapıp paylaşıcam...

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
@cylops dostum, önceki versiyonu geri getirebilir misin? Bu versiyon harika eline sağlık ama çok kararsızlaşıyor.
Sadece Wh ve trigger version olsa ?

-CPU kullanımını düşürmek için son kullanıcılara tavsiyem var; benzeşmeyi ayarlayın biraz da olsa işinizi görür.

Onaylı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
Kasıyor ne güzel güncellemeden önce iyidi eskisini geri getirin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...