- Konuyu başlatan
-
Her gün herkes hileye fix diyerek uyanıyor. Konu başlığını güncellemiyorum siye hile fix demek değil. 5-6 kişide oluşan sıkıntıyı genele dağıtmayalım lütfen. Dün bir arkadaş da aynısını yaşadı çözdük...güncelleniyor
vallahi ben yıldım teşekkür ederim.@TheRecoilMaster oyunu tam ekran pencereli moda alırsan sıkıntı yaşamazsın bir tek hileyi yönetici olarak açtığın için ve cs nin de yönetici olarak açma ekranı var ya onaylıyosun oraya bi zaafı var oradı gelince donuyor. Hilenin özelliklerini aktif etmeden yani launxhlamadan o ana menüde cs ye tam ekran pencereli moddayken bi kere dön. Unutma launch ekranında hile yok normal çalıluyor program yani ondan sonra cs normale dönünce launch diyip hileye gir.
Garip ama. Bu anlattığın şeylere hile dokunmuyor bile hikenin özellikleriniaçmazsan hile bypass bile yapmıyor özellikler açılınca başlıyor yani yok gibi bu hile ile alakalı olsa buradan müdahaleye hazırım ama değil...vallahi ben yıldım teşekkür ederim.
Fix Yemedi Güncellenmiyor En Güncel Hali.
indirme sitesinde fixed diyorDostum hilenin tespit edilip edilmemesi valvee bağlı. Burada bir hile ayrımı yapamam ama araştırmalarıma göre benim yazdığım hile bana göre daha güvenli geliyor. Diğer yazılımcı arkadaşlarımla da görüştüğümde aynı fikirdeler)
bende 1 kere sıkıyor sonra takıla takıla sıkıyorTrigger Bot Kaldırılmıycaktır.
O düzeltildi demek gjvhfjvfhfggv o hilenin düzelttiğim sürümüindirme sitesinde fixed diyor
Sorunları Çözdük Anlamında Fixed Diyor
Vac Yemiyor Şuanlık Konuyu Takipte Kal Her 4-5 Saate Bir Gel Bak Konuyavac yemiyo dimi
siz çalıştırdınız mıSorunları Çözdük Anlamında Fixed Diyor
Biz rekabetçi giriyoruz .dsiz çalıştırdınız mı
Hilenin Sahibi Benim Arkadaşım En Yakından Takip Ediyorum Konuyu Ve Arkadaşımın Kelimelerini İyi Oyunlar.siz çalıştırdınız mı
O düzeltildi demek gjvhfjvfhfggv o hilenin düzelttiğim sürümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?