Çalışmıyor CoreCheat CS:GO Reborn

Hangi Sürüm Geri Gelsin?

• [0.5b]

Oy: 8 7.7%
  • [0.3b]

Oy: 2 1.9%
  • [1.5]

Oy: 55 52.9%
  • [Bu Sürüm Ama TriggerBot ve Tuş Kaldırılıcak]

Oy: 39 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    104
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
@TheRecoilMaster oyunu tam ekran pencereli moda alırsan sıkıntı yaşamazsın bir tek hileyi yönetici olarak açtığın için ve cs nin de yönetici olarak açma ekranı var ya onaylıyosun oraya bi zaafı var oradı gelince donuyor. Hilenin özelliklerini aktif etmeden yani launxhlamadan o ana menüde cs ye tam ekran pencereli moddayken bi kere dön. Unutma launch ekranında hile yok normal çalıluyor program yani ondan sonra cs normale dönünce launch diyip hileye gir.

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Her gün herkes hileye fix diyerek uyanıyor. Konu başlığını güncellemiyorum siye hile fix demek değil. 5-6 kişide oluşan sıkıntıyı genele dağıtmayalım lütfen. Dün bir arkadaş da aynısını yaşadı çözdük...

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
@TheRecoilMaster oyunu tam ekran pencereli moda alırsan sıkıntı yaşamazsın bir tek hileyi yönetici olarak açtığın için ve cs nin de yönetici olarak açma ekranı var ya onaylıyosun oraya bi zaafı var oradı gelince donuyor. Hilenin özelliklerini aktif etmeden yani launxhlamadan o ana menüde cs ye tam ekran pencereli moddayken bi kere dön. Unutma launch ekranında hile yok normal çalıluyor program yani ondan sonra cs normale dönünce launch diyip hileye gir.
vallahi ben yıldım teşekkür ederim.

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
vallahi ben yıldım teşekkür ederim.
Garip ama. Bu anlattığın şeylere hile dokunmuyor bile hikenin özellikleriniaçmazsan hile bypass bile yapmıyor özellikler açılınca başlıyor yani yok gibi bu hile ile alakalı olsa buradan müdahaleye hazırım ama değil...

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Dostum hilenin tespit edilip edilmemesi valvee bağlı. Burada bir hile ayrımı yapamam ama araştırmalarıma göre benim yazdığım hile bana göre daha güvenli geliyor. Diğer yazılımcı arkadaşlarımla da görüştüğümde aynı fikirdeler :))
indirme sitesinde fixed diyor

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
@rumuzumuz Dostum o trigger 2.0 sürümündeysen f7 basarak devre dışı yapabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hocam aimbot bekliyorum lütfen. Piyasada ücretsiz hile yok.

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Hile fix değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...