- Konuyu başlatan
-
Güncelleme Bu Gece Geliyor mu?
Ben 3 dk ya eve dönüp hile fix diyenlere ss i gönderdikten sonra :*Hile gayet çalışıyordu. Ne zaman aktif olur ?
üstad öyle açıklama yaptım yani ben hani öneri olarak bu şekilde birşey diye yani .Bu aimbot değil kardeşim.
ne? Winrardan DLL'leri ve EXE yi aynı klasöre koyduğundan emin ol. Onun dışında hata vermmesi lazım. Hile olduğu ve apcklendiği için antivirüs varsa kapa. Windows defender da bende hep kapalı kendisi...hileyi indirdim war dosyası geçerli değil diyor yardım lütfen
indiremiyorum yardım lütfenPiyasada boş boş parayla alıp vac yiyeceğiniz bir sürü hile varken size beleş hile sunan adamın üstüne çok gidiyorsunuz beyler. Uzun süredir kullanıyorum problem yok bandan korkuyorsanız kullanmayın aq. Emeklerin için teşekkürler üstad. Hile kullanmayı , kullanmak isteyip cesaret göstermeyi beceremeyen iqsuzları da kınıyorum.
Proje bir süre daha aktif kalacak ve 2.9 sürümü de yayınlanacak merak edenlere.Kardeşim Keşke O Fix diyen 3 kuruşluk "adam"ları takmasaydın. Şu ana kadar yaptığın şeyler için teşekkürler. Kendine iyi bak. Yeni Projeni Bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?