Çalışmıyor CoreCheat CS:GO Reborn

Hangi Sürüm Geri Gelsin?

• [0.5b]

Oy: 8 7.7%
  • [0.3b]

Oy: 2 1.9%
  • [1.5]

Oy: 55 52.9%
  • [Bu Sürüm Ama TriggerBot ve Tuş Kaldırılıcak]

Oy: 39 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    104
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Hile Calısmaktadır Fix diyenler Neye göre dıyonuz Anlamıyom adamı uğraştırmayın :)

Üye
8 HİZMET YILI
Aga suan giremiyoz yani hileyi manuel menüsü gelmiyor sadece info geliyor sonra atıyor buraya

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Hile fix falan değil. Yanlış bilgi vermeyelim. Sorunlar Sizler İle Alakalı. Hilede 4 Gündür Değişiklik Olmadı. AutoInject Manuel Inject Olayı da Değişmedi Buyurun Şu an AutoInjekti Sizler İçin Aktif Ediyorum. Aslında Bir Şey Değiştirmedim Sorunlar Sizden Kaynaklı Oldu. Rekabetçi girdim hala vac yok ban yeyip yememeniz hileye değil sizlere bağlı. Benim yapabileceğim bir şey kalmadı. Şimdi izninizle artık kendi hayati ve şahsi işlerime de dönmem gerekiyor. Tek hayatım burası değil, İyi Forumlar.

5yMObq.png

Not: Bu SS 1 Dakika Öncesine Aittir.

Üye
8 HİZMET YILI
Ben şahsen açıldından beri kullanıyorum ama ban yemedim abartırsanız report yersiniz 10 report sonra overwatch izliyor sizi ban yersiniz öylede ben abartan kişileri şahsen report etim

Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Piyasada boş boş parayla alıp vac yiyeceğiniz bir sürü hile varken size beleş hile sunan adamın üstüne çok gidiyorsunuz beyler. Uzun süredir kullanıyorum problem yok bandan korkuyorsanız kullanmayın aq. Emeklerin için teşekkürler üstad. Hile kullanmayı , kullanmak isteyip cesaret göstermeyi beceremeyen iqsuzları da kınıyorum.

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
hileyi indirdim war dosyası geçerli değil diyor yardım lütfen
ne? Winrardan DLL'leri ve EXE yi aynı klasöre koyduğundan emin ol. Onun dışında hata vermmesi lazım. Hile olduğu ve apcklendiği için antivirüs varsa kapa. Windows defender da bende hep kapalı kendisi...

Üye
8 HİZMET YILI
Piyasada boş boş parayla alıp vac yiyeceğiniz bir sürü hile varken size beleş hile sunan adamın üstüne çok gidiyorsunuz beyler. Uzun süredir kullanıyorum problem yok bandan korkuyorsanız kullanmayın aq. Emeklerin için teşekkürler üstad. Hile kullanmayı , kullanmak isteyip cesaret göstermeyi beceremeyen iqsuzları da kınıyorum.
indiremiyorum yardım lütfen

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
@mustafamaldır Hileyi tekrar indir. Olmazsa 7-Zip veya Winrar'ın en son sürümünü tekrar indir.

No Body Doesn't Better
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Kardeşim Keşke O Fix diyen 3 kuruşluk "adam"ları takmasaydın. Şu ana kadar yaptığın şeyler için teşekkürler. Kendine iyi bak. Yeni Projeni Bekliyoruz :)

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Kardeşim Keşke O Fix diyen 3 kuruşluk "adam"ları takmasaydın. Şu ana kadar yaptığın şeyler için teşekkürler. Kendine iyi bak. Yeni Projeni Bekliyoruz :)
Proje bir süre daha aktif kalacak ve 2.9 sürümü de yayınlanacak merak edenlere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...