Çalışmıyor CoreCheat CS:GO Reborn

Hangi Sürüm Geri Gelsin?

• [0.5b]

Oy: 8 7.7%
  • [0.3b]

Oy: 2 1.9%
  • [1.5]

Oy: 55 52.9%
  • [Bu Sürüm Ama TriggerBot ve Tuş Kaldırılıcak]

Oy: 39 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    104
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Hile Şu Anlık Çalışmamaktadır. Günceller Miyim Bilmiyorum. Belki Güncellemem. Hileyi Güncellememeye Karar Vericektim Sonra vaz Geçtim Fakat bu da artık işimi kolaylaştırdı. CoreCheat Reborn Kapanmıştır.

HİLEYİ YÖNETİCİ OLARAK AÇIN!
DLL'ler ile Hileyi Ayrımayın.

Aktif Sürüm: İstediğiniz! (v2.1 - 2.0 - 1.5 - 0.5 - 0.3[PANAROMA] )

Benden Hile isteyenlere burada hiledeki versiyon 0.5b'nin kodlarını atmış bulunmaktayım. TIKLA yıp gidebilirsiniz. Konuyu ve GitHub Açıklamasını iyi okuyun. İyi Hileler!

Önemli Duyuru:
Videoda nasıl açılacağı ve çalıştığının kanıtı güncel olarak var siteden indirilmiş şekilde.
Panorama Özelliği için sadece 0.3 Panaroma Hilesi Çalışmaktadır.
Diğer hileler oyun tam panaromaya geçene kadar panaromasız aktif olucaklar. Çünkü bazı arkadaşlarımız hilesiz CS:GO'dan kaynaklı Panaroma'da FPS Düşüşü yaşıyorlar. Bunu düşünerekten İyi Oyunlar Dilerim!

Şöyle v2.9 [WIP]'dan bir gifi bırakayım:
DD20rv.gif

Duyuru: Hile 13/07/2018 | Saat: 16.02 | #Güncellendi.
Artık Çoklu Versiyon Aktif. İsteyen İstediği Versiyonda Oynayabiliyor!

Öncelikle Herkese Merhaba. Bu Gün Kendi Yaptığım Hilenin Yeni Sürümünü Paylaşacağım. Hilemiz CoreCheat.
Hilede WallHack, SquareDamageIndicator, AntiFlash ve TriggerBot Bulunmaktadır. Hilenin Kullanımı Basit.

AutoInject'e basın ve arkanıza yaslanın. Hile sizin için CS:GO'yu açıp otomatik olarak enjekte olucak. Enjekte olmadıysa veya hata çıktıysa (CS:GO açılmadı vb.) CS:GO'yu kendiniz açıp hileyi ManuelInject seçeneği ile başlatın. Bu hilenin enjekte olmasını sağlayacaktır :)

:kullan:
İlk Olarak Hilemizi Aşağıdaki Linkten İndiriyoruz.
Hilemizi Klasöre Çıkarıyoruz.
Ardından İse Yönetici Olarak Açıyoruz.
AutoInjec e Basıyoruz ve Hile Menüsü Gelene Kadar Bekliyoruz.

İyi Oyunlar.

NOT:
Eğer Oyun Açılmadan Menü Geldi İse Oyuna Kendiniz Girin ve Ardından Hileyi Yönetici Olarak Açın ve Aynı Adımları Uygulayın (Manuel Inject İle).
(Bu Durum Bilgisayar Hızından Kaynaklanabilir. Inject Time'dan Dolayı Biraz Performans Kaybında Sebep Olacaktır Ama Fazla Etkilemez.)

Hile Menüsünde Her Şey Kontrol Edilebiliyor.
Eğer Bilgisayarınız Güçlüyse Gücüne Göre WallHack'in Kalitesini Arttırabilirsiniz (Buna Değer!)

Oyuna Girerken Bütün Özellikler Kapalı Gelir.

Hile Externaldir!

:özellik:
v2.1
Glow WallHack
WallHack Settings
Square Damage Indicator
AntiFlash-Gamma
AntiFlash-Duration
TriggerBot
TriggerBot Scope Control
TriggerBot Shoot Time
Trigger Settings
BunnyHop
FovSetter

Eski Versiyonlar Hala Eski Özelliklerindedir...

:not:
Her Hangi Bir Oyun İçi Menü Yok. Ama Normal Bir Menü Artık Var!
Oyun Açık Olduğu Sürece Her Zaman Açabilirsiniz. | Ör: Maçın Ortasında Karşınıza Hile Gelirse.

:surum:
Kod:
ATIK YENİLİKLER PROGRAMDAKİ CHANGELOG KISMINDA!

:resim:

corecheat v21.png

:video:
VİDEO Güncellendi - 09.07.2018

C# & C++ İle Kodlandı...

DLL'ler ile EXE yi Ayırmayın.
İyi Hileler...

:indir:

[Adminler kusura bakmayın kisalt.xyz linke yönlendirmiyor. Düzelene kadar böyle kalsın..]

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

-----------------------------

RAR SHA1: [9f190085260fea15960060eef7708892e3614dd2]
RAR MD5: [ba6889a7a2c14e8b9b28824fad72afbb]

NOT: Bu bilgilerin sebebi eğer dosyaların bilgileri böyle değilse ve başka siteden indirdiyseniz, dosyalar değiştirilmiş demektir. Lütfen sadece orjinal siteden indiriniz. İyi Hileler!

Son düzenleme:
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
daha fazla bilgi verki onay verilsin hilene bir kural vardı: adminler onay vermeden bişe indirmeyin virüs yerseniz sorumlu memoryhackers değildir

Üye
9 HİZMET YILI
tek sorum olacak acaba csgo valve steam artık hangisiyse dosyalarıı değiştirme v.s varmı varsa bundan dolayı vac yeme riski vardır elbet ( cfgler değiştirince vac yok) bu rish varmı yoksa fazla aim wh belli edersekmi ban yeriz. bunu tam biliyormusun bilmiyormusun ona göre sitede ki csgo xpremium cheat yerine bunu kullanacam. bu daha az özellik daha az riskli gibi gleiyor bana.. şimdide teşekkürler

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
daha fazla bilgi verki onay verilsin hilene bir kural vardı: adminler onay vermeden bişe indirmeyin virüs yerseniz sorumlu memoryhackers değildir
Konuyu onaylayanlar adminler biliyorsun değil mi? Hilemin her sürümünde konumu onaylamaları için bekledim... Eğer tersine mühendislik yapabileceksen virüs olmadığını da kendi kendine kanıtlarsın. Ayrıca virüstotal var ve rar sha md5 kanıtları var yani bundan mütevellit kendin de dosyaların soğruluğunu kontrol edebilirsin. Ayrıca hilemin yaklaşık 8 sürümünü bu forumda paylaştım. Biliniyor yani merak etme...

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
tek sorum olacak acaba csgo valve steam artık hangisiyse dosyalarıı değiştirme v.s varmı varsa bundan dolayı vac yeme riski vardır elbet ( cfgler değiştirince vac yok) bu rish varmı yoksa fazla aim wh belli edersekmi ban yeriz. bunu tam biliyormusun bilmiyormusun ona göre sitede ki csgo xpremium cheat yerine bunu kullanacam. bu daha az özellik daha az riskli gibi gleiyor bana.. şimdide teşekkürler
Dostum hilenin tespit edilip edilmemesi valvee bağlı. Burada bir hile ayrımı yapamam ama araştırmalarıma göre benim yazdığım hile bana göre daha güvenli geliyor. Diğer yazılımcı arkadaşlarımla da görüştüğümde aynı fikirdeler :))

Üye
9 HİZMET YILI
Dostum hilenin tespit edilip edilmemesi valvee bağlı. Burada bir hile ayrımı yapamam ama araştırmalarıma göre benim yazdığım hile bana göre daha güvenli geliyor. Diğer yazılımcı arkadaşlarımla da görüştüğümde aynı fikirdeler :))
peki csgonun cveya steam dosya konumundan herhangi bir dosya değiştirliyormu on önemli benim için :)

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
peki csgonun cveya steam dosya konumundan herhangi bir dosya değiştirliyormu on önemli benim için :)
Hayır bu hile hiç bir dosya değişikliği yapmıyor, csgo nun dosyalarının yanına bile yaklaşmıyor. Dediğim gibi "External" :)

Üye
9 HİZMET YILI
external anlamını bilmediğim için kusruma bakma deniyeceğim en yakın zamanda ,,, teşekkürler

● вιя єƒѕαηє ●
Süper Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
hile için teşekkürler

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Helal ediyorum , eline sağlık dostum kendi başına yazdın cs go ya hile yaptığına göre bence geleceğin parlak geleckte yeni hilelerini görmek dileğiyle :)

Üye
8 HİZMET YILI
La bide diyodun büyük değişiklik olcak diye ilk inanmadım ama hileye evrim geçirtmişsin helal olsun sana devamınıda getir reis...Eline SAĞLIK

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
aga dosya ısmını yıne degıstırmemıze gerek var mı

E- Sporcu Orkun
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Güzel iş , bende CS:GO'da kendi yazılımımı geliştiriyorum fakat bu VAC göründüğü gibi değil zaten şuanda yenilendi ve VACNET oldu .Esp özelliklerine duvar kontrol eklemeni öneriyorum çünkü kullanan her türlü duvarlara bakıyor bu da ban oranını arttırır . Ayrıca injectorune Junk Code eklemeyi unutma ve şöyle bir tavsiyede bulunayım ;
hileyi bir usb belleğin içine at ve oyuna girdikten sonra hileyi açıp usb belleği çıkar bu ban yeme oranını minimuma düşürür .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...