Çalışmıyor CoreCheat CS:GO Reborn

Hangi Sürüm Geri Gelsin?

• [0.5b]

Oy: 8 7.7%
  • [0.3b]

Oy: 2 1.9%
  • [1.5]

Oy: 55 52.9%
  • [Bu Sürüm Ama TriggerBot ve Tuş Kaldırılıcak]

Oy: 39 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    104
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
ya olum :D wall hack dan deil direk programı açınca kasmaya başlıyor pc acaba neden ? 150 fps den 40 a acil düşüş oluyor

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
dostum ben buranın normal hilesinide başlarda çok iyi kullanıyordum sorun olmuyordu sonra bunny falan açıp abartmıştım bunuda belli etmeden oynarsam ban yemem değil mi yani şöyle bir şey olabilir mi hile vac tarafından keşfedilir ve bende burayı kontrol etmeden kullanırım ban yerim böyle bir şey olduğunda sitenin konularında yer alan ilk hilece yani xcsgoya uyarı geliyordu burdada gelir mi ?

Üye
8 HİZMET YILI
hile kullananlar hile acık değil mi indiirp krsam sorun olmaz ???

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
@fordlifes valla ben belli etmeden arada bir açıyorum sıkıntı yok. (Her el Değil Bu arada Bir Maçta max. 3 el hiç belli olmuyor) o sistem bu hilede varmı bilmem ama ben 2 gündür kullanıyorum bi problem yok gibi.Dur Bakalım Hayırlısı :)))

Üye
8 HİZMET YILI
Sekmeme üzerinde çalışıyorum dedin de ortalama ne zamana çıkar ?

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Sekmeme üzerinde çalışıyorum dedin de ortalama ne zamana çıkar ?
Valla şu an kodu yazmaya çalışıyorum deli deli davranıyor. İnşallah en kısa zamanda çözeceğim ya çalışmıyor ya aşağı bakıyor hadi onu hallettim direk çalışmıyor bu sefer...

Üye
8 HİZMET YILI
Valla şu an kodu yazmaya çalışıyorum deli deli davranıyor. İnşallah en kısa zamanda çözeceğim ya çalışmıyor ya aşağı bakıyor hadi onu hallettim direk çalışmıyor bu sefer...
Bekleriz onda sorun yok yani merakdan sordum peki bu fps sorununa birşey bula bildinmi ?

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Bekleriz onda sorun yok yani merakdan sordum peki bu fps sorununa birşey bula bildinmi ?
Aynı anda geliştirmekte olduğum 4 program var hangisine yetişeceğim bilmiyorum. FPS Sorunu cidden çok zor ve sıkıntılı bir sorun ona ne yapıcaz bilmiyorum...

Üye
8 HİZMET YILI
Aynı anda geliştirmekte olduğum 4 program var hangisine yetişeceğim bilmiyorum. FPS Sorunu cidden çok zor ve sıkıntılı bir sorun ona ne yapıcaz bilmiyorum...
Senide anlıyorum biz bekleriz yani şuanki halide yetiyor aman aman birşey söz konusu değil devam et sen böyle herkes bekler zaten

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Triggeri programın menüsünden açıp kapıyorsunuz. Wallhacki de tuş atama özelliğini yapacağım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...