Çalışmıyor CoreCheat CS:GO Reborn

Hangi Sürüm Geri Gelsin?

• [0.5b]

Oy: 8 7.7%
  • [0.3b]

Oy: 2 1.9%
  • [1.5]

Oy: 55 52.9%
  • [Bu Sürüm Ama TriggerBot ve Tuş Kaldırılıcak]

Oy: 39 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    104
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Hocam Bir Sorum Olcak C# Ve C++ ile kodlanmış diyorsun bu iki dili aynı anda aynı projede nasıl kullanıyorsun ?

Ve Birde İstegim Olcak Black Squad Diye Bir Oyun Var El Atma İmkanın Varmı Küçük Çaplı Bir WallHack Yeter En Azında Adalet Saglanmış Olur Bir Çok Kullanıcısı Var Ve Bir Çokkez İstek Adına Açılmış Konusu Geri Dönersen Sevinirim

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Hocam Bir Sorum Olcak C# Ve C++ ile kodlanmış diyorsun bu iki dili aynı anda aynı projede nasıl kullanıyorsun ?

Ve Birde İstegim Olcak Black Squad Diye Bir Oyun Var El Atma İmkanın Varmı Küçük Çaplı Bir WallHack Yeter En Azında Adalet Saglanmış Olur Bir Çok Kullanıcısı Var Ve Bir Çokkez İstek Adına Açılmış Konusu Geri Dönersen Sevinirim
C++ da yazdığım memory controlü c# a convert ettim ama orjinali o olduğu için c++ duruyor.

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Teşekkür Ederim Ve Birde Kişisel Olcak Kaç Yılda Bu Seviyelere Geldin ?
Daha 17 yaşımdayım. Bana kalırsa siz çok büyütüyorsunuz bu seviyeler cidden isteyen biri için pek de bir şey değil. Gözünüzde büyütmeyin o kadar...

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Ben Türkçe kayankalarla çalışmadım. Stackoverflow vb. çok kaynak varken gerek (yeteri kadar) yok
Sıkıntım Dil Hocam Anlamıyorum Hiçbirşey Malum Goole translate allaha emanet İngilizcen Var Az Çok Anladgım Kadarıyla Google Translate İle Olcak İş Degil Çünkü Bu.

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
İndiremiyorum kı kullanayım.Virüs olsada kullanıcam çalınacak birşeyim yok ama chrome siliyor dırek virüs algılandı dıyerek onu nasıl hallederım
Sekmenin Sağ Üst Köşesinde 3 nokta var tıkla ve ayarlara gir aşağıya doğru in sonra gelişmiş seçeneklere gir bilgisayarımı zararlı yazılımlardan koruyu kapat.

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
24.06.2018 çalışıyormu hala lütfen seri güncel fix hakkında düzenleme yapılsın.

Üye
7 HİZMET YILI
Abiler hile hala güncel mi ona göre açmayı düşünüyorum sonra başımız yanmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...