Üye
CPU kullanımı %95 oluyo el at
Çalışıyorum...bugüne biter mi ?
He bi akıllı sensin. Miner yerleştirsem pcyi kullanamazsın.BENCE BİRAZ DAHA İYİ MİNER KOYMAN LAZIM HİLEYE
MİNER VAR MİNER KOYMUŞLAR HOCAM HABERİN OLSUN EKRAN KARTINI KULLANARAK PARA KAZANICAKLAR KAPATMALISIN HİLENİBu çok kasıyor 1050ti var nasıl kasmamasını sağlayabiliriz 500 fps alıyordum daha masaüstünde kasıyor açınca![]()
Arkadaşlar Bare Yalan Atmayın 0 Kasma Hilede 0 Sorun Adam Mükemmel Hile Yapmış Bravo @cylops
Dök bakalım da kendimden para kazanayım
VirüsTOTAL Sonuçlarım ortada, Hilede bayağı bir virüs algılıyor çünkü kod karıştırıcısına sokuyorum ki sizler benim kodlarımı çalmayın. He Minercilik diyorsan o iş bilgisayara miner programı yüklemekle olmuyor. Adamalara virüs atıyorsan burada güvenilmeyecek kişi sensin ben değil. Git bi bilgisayarını tarat. VirüsTOTAL'de çıksam miner çıakrım şimdi git başka yere hadi işim var baştan hileyi yazıyorum.
KAstığını kabul ediyorum onu çözmeye çalışıyorum zaten .dYalan değil kanka kasıyor bende de
Versiyon 1 i baştan yazdım ama dediğim gibi bütün sürümleri tek programa koyuyorum. Ama %50 diyebilirim.% kaç'ı bitti
bende 0 kasma 0 sorun yağ gibi gidiyor oyun.Yalan değil kanka kasıyor bende de
Ya senin profil resmine bakıyorum sen ekstrasın geç sen sağa .dbende 0 kasma 0 sorun yağ gibi gidiyor oyun.