Yaptıklarınla alakalı bir konu aç, herkes yararlansın...@gvfdsw dostum önemli olan sistem özellikleri değil kodlar,Fps Yükseltme Teknikleri,Bilgisayar Hızı,Virüsler Ve Silinmeleri = Yüksek Performans
Konularım Arasında Büssürü Var Bak Konularımdan Hepsi Fps Yükseltme Bilgisayar Hızlandırmane yaptında yükseltin söyle yapam normalde programı açmadan önce benimde uçuyo
nasıl yaptın@gvfdsw ona bakarsan 4gb ram 4gb ekran kartı var bendede ama yağ gibi gidiyor oyun 120 fps aşşağı inmiyor
Ben gene eşeğimi sağlam kazığa bağlayacağım. Bütün sürümleri koyucam isteyen istediğini açsın .d@cylops zaden var konularım uygularlarsa 0 kasma ile yağ gibi oynarlar
şuani sürümden memnunm ben ama şimdi bi sürüm vac yakalanırsa öbürü yakalanmaz ise küfür ederler bence sanaBen gene eşeğimi sağlam kazığa bağlayacağım. Bütün sürümleri koyucam isteyen istediğini açsın .d
Vallaha 1-2 Saat Önce Çıktı Biraz Geç Kaldın Gibi Ama Olsun Yapıştır Şuan Hiç Bi Sıkıntı Yok Yağ Gibi Oynanıyor Oyun.bekleye bekleye ağaç olduk![]()
eskii surumu beklyorum kanka benim pcde kasıyor hıleVallaha 1-2 Saat Önce Çıktı Biraz Geç Kaldın Gibi Ama Olsun Yapıştır Şuan Hiç Bi Sıkıntı Yok Yağ Gibi Oynanıyor Oyun.
Hocam baştan 0 dan yazdığım için uzun sürüyor yoksa sürmezdi.eskii surumu beklyorum kanka benim pcde kasıyor hıle
Program açık buga girmiş sadece sen devam et@ByMnyak 'ın verdiği ayarları yaptım oyun uçuyoda böyle görüntü ortaya cıktı bu program açık mı şuan anlamadım çünkü oyun program açıkken ucuyor filan yandada dönüyor anlamadım açılıyor diye @cylops + triggerbot'u kaç yapıyım bunny nedir?
Ekli dosyayı görüntüle 8339
Bilgisayarının arka planını siyah yap ve masaüstündeki herşeyi 1 klasör içine at bilgisayar daha hızlı açıp daha hızlı kapanır.@ByMnyak 'ın verdiği ayarları yaptım oyun uçuyoda böyle görüntü ortaya cıktı bu program açık mı şuan anlamadım çünkü oyun program açıkken ucuyor filan yandada dönüyor anlamadım açılıyor diye @cylops + triggerbot'u kaç yapıyım bunny nedir?
Ekli dosyayı görüntüle 8339