- Yasaklandı
Var Zaden Anti Flash GalibaSon sürüme anti flash ekler misin? biraz sıkıntı oluyoda bide şu trigger bot nasıl işliyor ben adama vururken bazen oto vuruyor ayarlıyamadım
AntiFlash neredeyse bütün sürümlerde var.Son sürüme anti flash ekler misin? biraz sıkıntı oluyoda bide şu trigger bot nasıl işliyor ben adama vururken bazen oto vuruyor ayarlıyamadım
@ByMnyak denen bu arkadaş pc yi uçuruyoır dediğini yap konularından pc ni hızlandır cidden kasmıyor. Çok kötü pcler şaha kalkıyorBu oyunun benım pc de kasması imkansız gardaşım. Sadece bu hilenin versiyon 2.0 ı ıle girmeye basladıgımda kasıyor ana menude falan maç esnasında kasmıyor. Birde stabil olmadıgı için versiyon 2.0 , versiyon 1.5i beklıyorum geri![]()
Önceki bütün yorumları oku. Yazmaktan yoruldum...hocam ne yaptınız hiç kasma sorunu olmayan oyun bu yeni sürümde ana menüde bile aşırı bir kasma mevcut fare kıpırdaması bile gözükmüyor müthiş bir kasma söz konusu eski sürümü geri getirin ne olur oynanılmıyor bu şekilde mümkün değil
Dostum Konularıma Bak Fps Yükselten Konularım Varhocam ne yaptınız hiç kasma sorunu olmayan oyun bu yeni sürümde ana menüde bile aşırı bir kasma mevcut fare kıpırdaması bile gözükmüyor müthiş bir kasma söz konusu eski sürümü geri getirin ne olur oynanılmıyor bu şekilde mümkün değil
Hocam ricam olarak sen yorumlara cevap versen ben de şu hileyi yazsam tabi işin yoksa :/Dostum Konularıma Bak Fps Yükselten Konularım Var
Veririm Sıkıntı Yok.Hocam ricam olarak sen yorumlara cevap versen ben de şu hileyi yazsam tabi işin yoksa :/
Konularına nerden baka bilirimVeririm Sıkıntı Yok.
Bana Tıkla Profilimde Bi Yerde Konuları Yazması Lazım Galiba Böle İdi.Konularına nerden baka bilirim
Eveteline sağlık hocam şuan aktif olarak çalışıyor mu
Hocam NoFlash Zaten var Son SürümdeEline sağlık hocam 3 maç girdim 2'sini aldık no flash gelirse son sürüme güzel olur. ( bekleme süresi)