- Yasaklandı
Banlı Üye
cylops
Ne zaman bu hilenin menüsü aimbotu falan gelebilir kesin bi tarih verirsen
Ne zaman bu hilenin menüsü aimbotu falan gelebilir kesin bi tarih verirsen
Dostum 30 dakika önce yazmışında 5 saatir kullanıyorum bişe olmuyorgüzel vac yediriyor buyrunBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
güzel vac yediriyor buyrunBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
düzgün ss atsan daha yararlı olcak sadece hiledne yedigin gözüküyor ayarlara gir orayı ss al vac durumu yazan yeri kes sonra bize göster vac mı yedin owermı belli olurgüzel vac yediriyor buyrunBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
O zaman bekliceksin başkalarının hile çıkartmasını biz memnunuz kullanıyoruz kasma sorununa yok 2.0 i kullanıyorum boşuna yorumları kirletme adam sizin için tüm versiyonları koydu daha ne yapsın oyun içi açma kapama istediniz getirdi CPU uçtu sonra kasıyor dediniz adam getirmeden önce söyledi kaç gündür kullanıyorum hiç birşey olmadı dün 4 el rekabetçi 3 saat topluluk da oynadım hiç bir sorun olmadı sizden kaynaklı olan şeyler yüzünden adamın emeğine laf etmeyinBilader alakası yok insanlara bişey sunuyorsa doğru düzgün sunsun bizde diyelim ki bak adam güzel yapmış emek vermiş Memory Hilesinde kasma yok mis gibi ama arkadaşın hilesini açıyorum kasıyor bu hile kasıyorsa karşı rakibi doğru düzgün göstermiyosa ben ona emek, demem kardeşim kimse kusura bakmasın.
galiba kanka bendede sürüm güncelle diyip duruyor dün güncellememe rağmenhile fixlendi mi arkadaşlar
nasıl güncelleceyegizgaliba kanka bendede sürüm güncelle diyip duruyor dün güncellememe rağmen
evet fixHile şuan fix mi ? Bide Benim csgo da 26 tl lik envanter var riske atayım mı atmayım mı ?
Belli Etme Yeter.Fix mi orasını BilmemHile şuan fix mi ? Bide Benim csgo da 26 tl lik envanter var riske atayım mı atmayım mı ?
Nası Fix?evet fix