- Yasaklandı
Üye
Şuanda belli etmeden oynasak bile vac atma riski var mı ?Memoryhackers'in hilesi şu anlık çalışmıyor bu benim çıkardığım hile![]()
Şuanda belli etmeden oynasak bile vac atma riski var mı ?Memoryhackers'in hilesi şu anlık çalışmıyor bu benim çıkardığım hile![]()
Şu anda yok.Şuanda belli etmeden oynasak bile vac atma riski var mı ?
sa linke tıklıyorum sayfa hatalı heralde
dowload tıkladıktan sonra bu siteye ulaşılmıyor dioBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapLink burada. Linke tıkla, 10 sn bekle, onay sistemiı geç de, çıkan sayfadan downloada tıkla. İyi Oyunlar!
Aktif. Sıkıntı yok. Eğer Program Fixlenirse Ben Burdan KApatıyorum Sormanıza Gerek Yok.şuan aktifmi hile kardeşim vac yermiyim belli etmeden
Mecburuz. CSGO Bey AutoInject sanbox modunda deliriyor. Atma sorununu da onda çözdüğüm için... Fakat ebkleyin 2.9 az cpu kullanımı, yüksek fps ve "Atmama Sorunu" İle Sizlere Geliyor...Basit eğlencede maç sonu harita seçiminden sonra direk atıyor3 4 defa arka arkaya olunca yazmak zorunda kaldım İnject manueldede mı sorun cıkardı aceba
@gvfdsw ne yazık ki o iş biraz yaş :/
O Yüzden Öyle Bir Seçenek Var
Olsun birde wall hack bazen şaşırıyor kendi takım arkadaşımı diğer takımda gibi gösteriyor bende kendi takımın wall hackini kapadım
Atom premium da Ban atardı o zaman ve bu hile piyasanın ucunda bile değil.BEYLER BU HİLE BAYA Bİ PİYASADA YA BENCE 2 3 GÜN SONRA KULLANMAYIN Vac Dalgasından Hepimiz Gideriz
External hile de dedect olabilir.Cylops hile exe olarak oyunun arkasında çalıştığı
için vac riski yok mu ?
Ama işte ben kullanmak istiyorum exe olmasa.External hile de dedect olabilir.