Mesajın sağ altında cevapla var.
Onuda denedim gene kapaniyorHileleri raound başlayınca aç oyun biterken kapat. Öyle bir dene bakalım direk hileye girdğiniz gibi özellikleri fullemeyin...
Çeşitli Sitelerde Sadece Glow olarak source bulabilirsinAslında sadece wallhack istiyorum antiflash trigger falan hemen belli eden şeyler bunun sadece wallhacki olsa junkcode ekleyip kendim kullanıcam ama yok
bi yardım edersenız sevınırımbeyler oyun esnasında hack kapanıyor nedır nasıldır nasıl duzeltcez
Hileyi yönetici olarak uyumluluk modunda aç ve oyunu tam ekran pencereli moda al.bi yardım edersenız sevınırım
V2.9 'dan önce şu an bir csgo hack kodlama dersimi yayınlıyorum. İZninizle ve v2.9 da çoğu özellik bitmediği için üzerinde çalışıyorum...
Loaderin içine eklenecek ve loader güncellenecek. Güncellendiğinde loader size haber verir zatenLinkini bu konudan mı paylaşacaksın ?
Fix yediğinde hilenin girişlerini kapatıyorum...Kullanıyorum vac yok teşekkürler. Bu arada bu hile fix yedi diyelim vac yermiyim 2-3 rek için kullanıp silcem sildikten sonra fix yediğinde vac yermiyim??
Değil "Hile" olduğu ve paketlendiği için virüs çıkıyor. Ben de sizin indirdiğinizi kullanıyorum çünkü daha güvenli.virüstotal'de virüslü olarak 16 dosyası bulunmuş hile virüslü mü??? @cylops