- Konuyu başlatan
O iş hiç belli olmazBen genelde gece çalışıyorum.
Güzel duruyor mu .d 2.9Anladım. Bekliyoruz![]()
bu arada başarısız virüs algılandı diyor indirmeye çalışyorum.güvenlik duvarını kapattım virüs programı da yok bunun çözümünü biliyor musunO iş hiç belli olmazBen genelde gece çalışıyorum.
Chromedeyse onun yanında ok var sakla de. Operadaysa sağ üstten indirmelere gir ve koru veya saklaydı hatırlamıyorum ona bas.bu arada başarısız virüs algılandı diyor indirmeye çalışyorum.güvenlik duvarını kapattım virüs programı da yok bunun çözümünü biliyor musun
Güzel duruyor mu .d 2.9
Trigger bitmedi bitsin atıcam. Triggerı sorunsuz yapmaya çalışma sıkıyor.Evet. O Yüzden BekliyoruzSkin Changer ve cpu için aslında cpu sorunu yok bende ama ne gibi bir değişiklik olcak bekliyoruz
![]()
Trigger bitmedi bitsin atıcam. Triggerı sorunsuz yapmaya çalışma sıkıyor.
Hocam hepsini denedik olmuyor kendi kendine kapaniyorV2.9 'dan önce şu an bir csgo hack kodlama dersimi yayınlıyorum. İZninizle ve v2.9 da çoğu özellik bitmediği için üzerinde çalışıyorum...
Hileyi yönetici olarak uyumluluk modunda aç ve oyunu tam ekran pencereli moda al.
Allah, allah Sürüm olarak 0.5 dener misin?Hocam hepsini denedik olmuyor kendi kendine kapaniyor
Tamam deniyorum hocam geri donus yapcamAllah, allah Sürüm olarak 0.5 dener misin?
Gene kapandi hocam 10 dakika sürmüyorAllah, allah Sürüm olarak 0.5 dener misin?
Her türlü yolu denedim gene duzelmedi @cylopsGene kapandi hocam 10 dakika sürmüyor
Pc sıkıntılı olablrHer türlü yolu denedim gene duzelmedi @cylops
nasıl yaniSunucum olsa ben de herkese ayrı build veririm ama o işler öyle kolay değil.
Uyumluluk modu açın.