Çalışmıyor CoreCheat CS:GO Reborn

Hangi Sürüm Geri Gelsin?

• [0.5b]

Oy: 8 7.7%
  • [0.3b]

Oy: 2 1.9%
  • [1.5]

Oy: 55 52.9%
  • [Bu Sürüm Ama TriggerBot ve Tuş Kaldırılıcak]

Oy: 39 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    104
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
ban yemek için indiriyorum XD

Üye
7 HİZMET YILI
beyler konuya tam olarak hakim degılım bu siteden indridigım bir cs go hilesi var 2 hafta kullandım neyse şuan hileyi açıyroum açılan panalde cs go seçip yukle butonuna tıklıyordum suan yapamıyorum cs go tıklıyorum çalşmıyor yazıyor yanında. bu neden olabilir guncelleme mi geldi birisi yardım edebilirmi

Üye
7 HİZMET YILI
26.06.2018 CoreCheat CS:GO Reborn [ALL VERSIONS] (GlowESP (WallHack), TriggerBot, AntiFlash, Damage Indicator) bu başlıga tıklıyorum fakat indirme linki bulamıyorum başlıkta konu alan hack nerede? link varmı?

No Body Doesn't Better
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
26.06.2018 CoreCheat CS:GO Reborn [ALL VERSIONS] (GlowESP (WallHack), TriggerBot, AntiFlash, Damage Indicator) bu başlıga tıklıyorum fakat indirme linki bulamıyorum başlıkta konu alan hack nerede? link varmı?

INDIR [REBORN] kısmına tıkla.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Dostum Aim Bot Çok Fazla Belli Olmazmı Sence ?
üstad şimdi aimbotu otomatik olarak yapmayacaksın ki , trigger'da da belli oluyor ona bakılrısa . hani benim dediğim mesela bir tuşa atamalı yapacaksın tuş "f " olsun adamın kafasına yakın yere aim getirim f ye basıcaksın mesela adamım kafasına doğru gidecek ya da gövde seçeceksin f ye basacaksın gövdeye doğru atacak hani https://memoryhackers.org/konular/counter-strike-global-offensive-csgo-h4x-nisan-2018.44961/ bu hilede olan hitbox kısmı gibi bir yer bi de tuşlu bir yer . kolay gelsin hocam terkradan iyi çalışmalar

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Şuanda hile çalışmamak da.

Şuanda trigger ayarı düzenlense no scop kaldırılsa on numara olur

Üye
8 HİZMET YILI
8.06.2018 Saat 01:45 => Yeni Hile Testlerine Başladım. (Versiyon 2.9) FPS Sorunu Yok ve CPU Sorunu da Yok. OBS veya Video Çekme Programlarında CS:GO'yu seçtiğinizde hile gözükmüyor çünkü ayrı bir program olarak çalışıyor. Oyun İçi Menü Gibi Ama Değil. Tek Sıkıntı, Oyunu Tam Ekran Pencereli / Pencereli Modda Oynamanız Gerekiyor. Ve Menü Kapanmıyor. Bunun Sebebi Eğer Kapatırsam Resimdeki Gibi ESP Çalışmaz bu da Tahminimce Sizi Üzer :/ Neyse Yeni Versiyondan Bir SS Bırakıyorum. Bütün Özellikler Bitince Yayınlayacağım. Saygılarımla, Cylops. (Özellikler Fotoğrafta Mevcut. Eklencek Bazı Özellikler var Tabi

Bahsettin hile geldimi

Üye
7 HİZMET YILI
hile şu anda aktif mi? sistem tarafından tespit edildi mi ? birisi vac yediğini söylüyor hileden ???

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
üstad şimdi aimbotu otomatik olarak yapmayacaksın ki , trigger'da da belli oluyor ona bakılrısa . hani benim dediğim mesela bir tuşa atamalı yapacaksın tuş "f " olsun adamın kafasına yakın yere aim getirim f ye basıcaksın mesela adamım kafasına doğru gidecek ya da gövde seçeceksin f ye basacaksın gövdeye doğru atacak hani https://memoryhackers.org/konular/counter-strike-global-offensive-csgo-h4x-nisan-2018.44961/ bu hilede olan hitbox kısmı gibi bir yer bi de tuşlu bir yer . kolay gelsin hocam terkradan iyi çalışmalar
Bu aimbot değil kardeşim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...