Çalışmıyor CoreCheat CS:GO Reborn

Hangi Sürüm Geri Gelsin?

• [0.5b]

Oy: 8 7.7%
  • [0.3b]

Oy: 2 1.9%
  • [1.5]

Oy: 55 52.9%
  • [Bu Sürüm Ama TriggerBot ve Tuş Kaldırılıcak]

Oy: 39 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    104
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
arkadaşlar hilede sorun yok çalışıyor lakin benim bi sorunum var hileyi açınca fps çatışmada iken 25 30 lara kadar düşüyor. ekran kartım gtx960 sistemim ile ilgili sorun olacağını sanmıyorum

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Cylops bu fps düşüşü konusunda bir çözümüm var hile gereğinden çok fazla cpu kullanıyor %90 civarında bunu kısabilicek bir program biliyorum çözelim sorununu.

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Sorunları kendi aranızda çözün. Sorunlarım şu aralar başımdan aşkın... Açılmayanlar, büyük ihtimal sunucum sizi engelledi. Bundan dolayı ip resleyin veya dns kullanın. FPS sorunu için de elinizde çözüm varsa insanlarla paylaşın ben ile değil çünkü @ByMnyak benim fps i halletti. CPU kullanımı fazlalığı ise benim de bilgisayarımda oluyor ve CPU m acayip kötü olmasına ramen rahatsız değilim. Şimdi, yüksek izinleriniz ve müsadenizle "Gerçek Hayatım" da yapmam gereken bazı sorumluluklar bulunmakta.

Üye
8 HİZMET YILI
Sorunları kendi aranızda çözün. Sorunlarım şu aralar başımdan aşkın... Açılmayanlar, büyük ihtimal sunucum sizi engelledi. Bundan dolayı ip resleyin veya dns kullanın. FPS sorunu için de elinizde çözüm varsa insanlarla paylaşın ben ile değil çünkü @ByMnyak benim fps i halletti. CPU kullanımı fazlalığı ise benim de bilgisayarımda oluyor ve CPU m acayip kötü olmasına ramen rahatsız değilim. Şimdi, yüksek izinleriniz ve müsadenizle "Gerçek Hayatım" da yapmam gereken bazı sorumluluklar bulunmakta.
Kral Eline sağlık sen harbi adamsın <3

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Hocam tahmininizce kaç güne gelir v2.9 merakla beklemedeyiz ellerine sağlık şu anda muazzam çalışıyor program. Başarılarının devamını diliyorum.

Üye
8 HİZMET YILI
@ByMnyak benim FPS sorunum varsa yardımcı olma şansın varmı özele gele bilirmisin yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...