Çalışmıyor CoreCheat CS:GO Reborn

Hangi Sürüm Geri Gelsin?

• [0.5b]

Oy: 8 7.7%
  • [0.3b]

Oy: 2 1.9%
  • [1.5]

Oy: 55 52.9%
  • [Bu Sürüm Ama TriggerBot ve Tuş Kaldırılıcak]

Oy: 39 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    104
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bekleme süresi kaldırma gelsin bıktım 9/10 yaptım son banımım yedim sabırsızlanıyorum hileyle ne vercek diye eski çar 9/10'ken hileden ban yedim owerwatch'a düştüm belli ettim diye .s

Üye
8 HİZMET YILI
Sorunları kendi aranızda çözün. Sorunlarım şu aralar başımdan aşkın... Açılmayanlar, büyük ihtimal sunucum sizi engelledi. Bundan dolayı ip resleyin veya dns kullanın. FPS sorunu için de elinizde çözüm varsa insanlarla paylaşın ben ile değil çünkü @ByMnyak benim fps i halletti. CPU kullanımı fazlalığı ise benim de bilgisayarımda oluyor ve CPU m acayip kötü olmasına ramen rahatsız değilim. Şimdi, yüksek izinleriniz ve müsadenizle "Gerçek Hayatım" da yapmam gereken bazı sorumluluklar bulunmakta.
ellerine sağlık ama kontrool ediyormusun en azından ban yedimi iyimi diye

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bekleme süresi kaldırma gelsin bıktım 9/10 yaptım son banımım yedim sabırsızlanıyorum hileyle ne vercek diye eski çar 9/10'ken hileden ban yedim owerwatch'a düştüm belli ettim diye .s
10da10 yaptıysan max mg atar

Üye
7 HİZMET YILI
Hocam admasiniz adam yeni hesap aldim onda 4 win 2 ilme boylede r dmg atacak gibi ama as hesabimda sade o arad shotlarla mg ciktim eger owlik hareketler ssaniz 5 gundur efsane gidiyor

Üye
8 HİZMET YILI
bende hala yeni versiyon var diyerek açmıyor neden olabilir yenisini yukledim

Üye
8 HİZMET YILI
your launcher has been outdated Plase download new version Cıkıyor bende neden acaba ? En günceli yüklememe ragmen

Üye
7 HİZMET YILI
Beyler ben indirdim some malware detected diye sildi AV. Kullananlar söyleye bilir mi ?

Acemi Mühendis
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Modem resle sunucu banlamıştır.
Konun ile alakasız olacak bir soru sormak istiyorum, cevaplar isen memnun olurum.

CS:GO hilelerinin nasıl yapıldığını anlatan derslerinin devamını getirecek misin ? Metin 2 olsun, CS:GO, wolftü, zulu vs.. Oyunlarda ufakta olsa hileler yaparak başarı sağlamak istiyorum. :)

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Konun ile alakasız olacak bir soru sormak istiyorum, cevaplar isen memnun olurum.

CS:GO hilelerinin nasıl yapıldığını anlatan derslerinin devamını getirecek misin ? Metin 2 olsun, CS:GO, wolftü, zulu vs.. Oyunlarda ufakta olsa hileler yaparak başarı sağlamak istiyorum. :)

Devamını tabiki getiricem. Şu anlık bizim hilemiz üzerinde çalışıyorum.

Acemi Mühendis
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Devamını tabiki getiricem. Şu anlık bizim hilemiz üzerinde çalışıyorum.
Ben c# kullanımını seviyorum. Fakat hile yapımlarında tercih edilen bir dil değil genellikle. c,c++ daha çok tercih ediliyor. c ve c++ kullanarak yapılan hilelerde nasıl form tasarımı yapıyorsunuz peki ?

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ben c# kullanımını seviyorum. Fakat hile yapımlarında tercih edilen bir dil değil genellikle. c,c++ daha çok tercih ediliyor. c ve c++ kullanarak yapılan hilelerde nasıl form tasarımı yapıyorsunuz peki ?
Form tasarımını bende hep merak etmişimdir.

Acemi Mühendis
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
C,C++ dili ile genellikle DLL formatında çıktı alıyorlar. C# veya veya benzer diller ile de injector yapıyorlar sanırım. Biraz araştırma yapmıştım geçenlerde. C++ dili ile windows form yapabiliyoruz. Fakat c# ve c,c++ dilleri ile alakası yok. Onları biliyorum yaparım gibi bir düşünce olmuyor. :) Terimler, kullanımlar farklı yapılmış.

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI

Öyle rahat windows forms tasarımını unut. Window oluşturulup 0 dan drawing

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...