Hiç bir şekilde değişme yapmıyon sadece hileyi indiriyon steamın açık olucak şekilde sonra hileyi yönetici olarak çalıştır uyarı vericek ok de sonra version kısmından panorama kullanıyosan 3 cüsü kullanmıyosan 2 cisini seç sonra bir yer gelicek ordan 1 ciye tıkla otomatik başlayacak ama steam açık olsunoyun dosyası değişiyormu yoksa değiştirmeden kullanırmıyız vacsız şekilde
Aimbot da oto aim aliyo bence aimbot daha tehlikeli aimin adamin ustunde dusunsene ?Aimbot özelliği gelse harika olurdu. Trigger bot bence aimbot a göre daha tehlikeli ow için mesela haritanın herhangi bir yerinde ilerlerken ani bir şekilde rakip önümüze çıktığında aniden elimizdeki silahın ateş açması örnek awp ile aniden dürbünsüz sıkmak gibi çok tehlikeli olabiliyor bence wh ve aimbot bu iki özellik yetiyor eğer bu özelliği yapabilirseniz çok mutlu olurum verdiğiniz bu emek için teşekkürler.
Yoo çalışıyoşuanda hile çalışmıyor dimi beyler sorun tek bende değil
new version hatası geliyor şuandaYoo çalışıyo
banada geldi sonra bug oldu hile otomatik çalışdı asdfasdfnew version hatası geliyor şuanda
KatılıyorumEvet haklısın ama xcsgo da hatırladığım kadarıyla sadece adamın üstüne aim alıp ateş ettiğinde kilitleyip sprey yapıyordu onun dışında hızlıca oto aim alması çok daha tehlikeli olur.
bir tek sende çalısıyor galiba o zamanbanada geldi sonra bug oldu hile otomatik çalışdı asdfasdf
Ayn çaktırma hileyi hile ile hackledim gibi asdfasdfbir tek sende çalısıyor galiba o zaman
Şuan guncel mı ?Hiç bir şekilde değişme yapmıyon sadece hileyi indiriyon steamın açık olucak şekilde sonra hileyi yönetici olarak çalıştır uyarı vericek ok de sonra version kısmından panorama kullanıyosan 3 cüsü kullanmıyosan 2 cisini seç sonra bir yer gelicek ordan 1 ciye tıkla otomatik başlayacak ama steam açık olsun
aynen bu şekilde bir aimbot sistemi ekleyebilir misiniz?Aimbot özelliği gelse harika olurdu. Trigger bot bence aimbot a göre daha tehlikeli ow için mesela haritanın herhangi bir yerinde ilerlerken ani bir şekilde rakip önümüze çıktığında aniden elimizdeki silahın ateş açması örnek awp ile aniden dürbünsüz sıkmak gibi çok tehlikeli olabiliyor bence wh ve aimbot bu iki özellik yetiyor eğer bu özelliği yapabilirseniz çok mutlu olurum verdiğiniz bu emek için teşekkürler.
Kendi çıkaracağım ücretli hile ile uğraşmaktan ona bakamadım. Toplam aynı anda 3 hile projesinde varım ondan dolayı vaktim olmuyor. Vakti belli değil ama en kısa zamanda kodları hazır forma dökülücek@cylops öncelikle kolay gelsin güncelleme ne zaman gelcek bilgilendirirmisin elit hack ne durumda bilgilendirirsen sevinirim
en kısa zamanda bekliyoruz kolay gelsinKendi çıkaracağım ücretli hile ile uğraşmaktan ona bakamadım. Toplam aynı anda 3 hile projesinde varım ondan dolayı vaktim olmuyor. Vakti belli değil ama en kısa zamanda kodları hazır forma dökülücek