hocam over yememek için hangi modda oynamalıyımVac yeme riskin yok ama çok belli edersen overwatcha düşersin overwatch ban yersin
hocam over yememek için hangi modda oynamalıyımVac yeme riskin yok ama çok belli edersen overwatcha düşersin overwatch ban yersin
Belli Etme ve Report Yememek İçin Çalışhocam over yememek için hangi modda oynamalıyım
Belli etme legit oynahocam over yememek için hangi modda oynamalıyım
abi arkadaşlarda sıkıntı yok ama bende hile guncelleme felan diyor . new version felan diyor@krliso25 evet kardeşim evet![]()
Yeniden indirabi arkadaşlarda sıkıntı yok ama bende hile guncelleme felan diyor . new version felan diyor
Alakası yok. Hile detect oldu mu olucak mı endişesinden yoruldum. Ve şu an detect olduğundan korkuyorum ve uğraşamicam. Bir sonraki hilemde yayınlayıp hiç bir şeyi takmicam. Oluruna bırakıcam. Artık endişe etmek istemiyorum ve bu gece zaten son vac dalgasından sonra bok gibi hissediyorum. Stram-db ye göre bu gün vac yiyen toplam 19 -20 kişi falan var. Ama güvenemediğimden oluruna bırakıcam ve sourceyi paylaştım. Artık bitti...En son pes ettirdiniz. Helal olsun size ne diyeyim... Ne nankör insanlarsınızı amk
Ben de yemedimbir Vac yemeyen ben miyim ya ?