- Konuyu başlatan
-
Sadece 1 özellik misc sekmesine. Memoryhackers discorduna attım o özelliği oyun içinde açmayı unutmayın sadece...teşekkürler,peki ne zamana hallolur ve yeni gelen özellikler olacakmı?
Hocam eğer başka hesapta kullanıyosan ana hesaba geçerken forumdaki SteamWiper i kullanmanı öneririm. Hile log tutmuyor kendisi ama VAC "Bu program ne amk?" diye düşünerekten tutabilir.Hocam bu hile acaba log tutuyormu ?
Ben dosyalara bakınca görmedim log ama ?
Kullandıktan sonra log sıfırlamama gerek varmı ?
Ya arkadaşlar bırakın lütfen uyudum ya sabaha kadar uyanık kalamıyorum. NoHands i de bi aç kapa yapın düzeliyor.
Post automatically merged:
External hile tabiki fps düşürücek.
bu arkadaşın üstüne gitmeyin arkadaşlar güncelle güncelle diye diye nereye kadar ugrasmıs free hesap yapmış tabii sizde direkt kondunuz bir adamı salında işini yapsın şahsen bana bu kadar güncelle derseniz ben hile mile güncellemem kusura bakmayın.İzin verirseniz biter arkadaşlar.
sanki köleyiz gördüğümüz muameleye bak senden bu arkadaşları takmamanı öneririm veya hileye reklam gibi birşey koymanı tıklayınca açılsın.Hocam gerçekten iyi çalışıyorsun böyle devam millet biraz emir verir gibi konuşmuş devam kankam
bu arkadaşın üstüne gitmeyin arkadaşlar güncelle güncelle diye diye nereye kadar ugrasmıs free hesap yapmış tabii sizde direkt kondunuz bir adamı salında işini yapsın şahsen bana bu kadar güncelle derseniz ben hile mile güncellemem kusura bakmayın.
sanki köleyiz gördüğümüz muameleye bak senden bu arkadaşları takmamanı öneririm veya hileye gibi birşey koymanı tıklayınca açılsın.
Hocam Misc kısmından clantag a gir ordaki yazıyı boş yap apply a tıkla gider.Selam Dostum hile gayet güzel ama ben suncularda oynarken oranın tagları oluyor hilenin tagı cıkıyor corechat diye onu düzeleetebilirmiyimz ? adamlar hileyi anlıyor o zaman
Dün akşam sıkıntı yokken sabah ki güncellemeden sonra oyuna girdikten 2 Dakika sonra Cs Go kapatıyor hiç bir hata vermeden. Sorunun çözümünü biliyor musunuz acaba ? Teşekkür ederim ilginiz ve alakanız için.Hocam Misc kısmından clantag a gir ordaki yazıyı boş yap apply a tıkla gider.
Atıcam şimdi knk@berkerew
Oha o ne öyle? Araştırıcam...
Ekli dosyayı görüntüle 23503
OLM NERDE Bİ BEN Mİ GÖREMİYORUM
@berkerew
Oha o ne öyle? Araştırıcam...
Ekli dosyayı görüntüle 23503
OLM NERDE Bİ BEN Mİ GÖREMİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?