Depo CoreCheat CSGO LSREMAKE -|- External

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
güncelleme çalışması devam etmekte ne zaman biter acaba

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
İzin verirseniz biter arkadaşlar.

Üye
8 HİZMET YILI
Hocam bu hile acaba log tutuyormu ?
Ben dosyalara bakınca görmedim log ama ?
Kullandıktan sonra log sıfırlamama gerek varmı ?

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Hocam bu hile acaba log tutuyormu ?
Ben dosyalara bakınca görmedim log ama ?
Kullandıktan sonra log sıfırlamama gerek varmı ?
Hocam eğer başka hesapta kullanıyosan ana hesaba geçerken forumdaki SteamWiper i kullanmanı öneririm. Hile log tutmuyor kendisi ama VAC "Bu program ne amk?" diye düşünerekten tutabilir.
Post automatically merged:

#Güncel. 2 kişi hilenin her bokunu test ettik çalışmayan varsa gitsin pc reslesin oyunu reslesin format atsın bişi yapsın. Hilelik bir durum değil olucak hatalar benim çözebileceğim şeyler olmicak. Elleri hileyi açmasa da yok olan arkadaşlar bi NoHands i açıp kapasın hala yoksa oyundan çıkıp oyun dosyalarını doğrulayın klasik çözümler işte. Karakterler beyaz gözüken arakdaşlar CSGO'nun soruce engine hatasından kaynaklanıyor ben çözemem çözümü bilgisayarı normal kapatıp açmak. AntiFlash da çalışıyor.

Diğer söyleyecekleriniz için hilenin açıklamasındaki duyuruyu okursunuz şimdi gidip uyuyacağım bu gün oyuna falan güncelleme gelirse hileyi hemen güncellememi beklemeyin işim gücüm var bu benim "işim" değil. Eğer trip atıcak varsa da kullanmasın çünkü kullanmanız bana hiç bir yarar sağlamıyor. Sadece siz hile kullanmış oluyorsunuz hadi kaçtım ben.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Hello ca you translate the message at the start of the cheat ? i cant really understand and if i translate that in google translate it dosent make really much sense.

Üye
6 HİZMET YILI
Ya arkadaşlar bırakın lütfen uyudum ya sabaha kadar uyanık kalamıyorum. NoHands i de bi aç kapa yapın düzeliyor.

External hile tabiki fps düşürücek.

Hocam gerçekten iyi çalışıyorsun böyle devam millet biraz emir verir gibi konuşmuş devam kankam

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
İzin verirseniz biter arkadaşlar.
bu arkadaşın üstüne gitmeyin arkadaşlar güncelle güncelle diye diye nereye kadar ugrasmıs free hesap yapmış tabii sizde direkt kondunuz bir adamı salında işini yapsın şahsen bana bu kadar güncelle derseniz ben hile mile güncellemem kusura bakmayın.

Hocam gerçekten iyi çalışıyorsun böyle devam millet biraz emir verir gibi konuşmuş devam kankam
sanki köleyiz gördüğümüz muameleye bak senden bu arkadaşları takmamanı öneririm veya hileye reklam gibi birşey koymanı tıklayınca açılsın.

Üye
6 HİZMET YILI
bu arkadaşın üstüne gitmeyin arkadaşlar güncelle güncelle diye diye nereye kadar ugrasmıs free hesap yapmış tabii sizde direkt kondunuz bir adamı salında işini yapsın şahsen bana bu kadar güncelle derseniz ben hile mile güncellemem kusura bakmayın.

sanki köleyiz gördüğümüz muameleye bak senden bu arkadaşları takmamanı öneririm veya hileye gibi birşey koymanı tıklayınca açılsın.

kankam ben bişey demedim hak veriyorum ben size haklısın yani sonuna kadar

Üye
7 HİZMET YILI
Selam Dostum hile gayet güzel ama ben suncularda oynarken oranın tagları oluyor hilenin tagı cıkıyor corechat diye onu düzeleetebilirmiyimz ? adamlar hileyi anlıyor o zaman

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Selam Dostum hile gayet güzel ama ben suncularda oynarken oranın tagları oluyor hilenin tagı cıkıyor corechat diye onu düzeleetebilirmiyimz ? adamlar hileyi anlıyor o zaman
Hocam Misc kısmından clantag a gir ordaki yazıyı boş yap apply a tıkla gider.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Hocam Misc kısmından clantag a gir ordaki yazıyı boş yap apply a tıkla gider.
Dün akşam sıkıntı yokken sabah ki güncellemeden sonra oyuna girdikten 2 Dakika sonra Cs Go kapatıyor hiç bir hata vermeden. Sorunun çözümünü biliyor musunuz acaba ? Teşekkür ederim ilginiz ve alakanız için.

Bir de arkadaşlar bugün log tutup hilenin kullanırken ss alıp arşivlediğini fark ettim. Haberiniz olsun.

C:\Users\Bilgisayar adınız ne ise\AppData\Roaming kısmında log adlı bir dosya varsa silin.

Son düzenleme:
CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
@berkerew
Oha o ne öyle? Araştırıcam...

1565949434099.png

Olm nerde bi ben göremiyorum

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
@berkerew

Ekli dosyayı görüntüle 23503

OLM NERDE Bİ BEN Mİ GÖREMİYORUM
Atıcam şimdi knk

@berkerew

Ekli dosyayı görüntüle 23503

OLM NERDE Bİ BEN Mİ GÖREMİYORUM

Log yazılı bir RAR vardı içinde 3-4 tane dosya bide benim hileyi açarken ki oluşan pc masaüstü ekran görüntüsü vardı sildim direk şimdi Recuva ile bakıyorum geri getirmek için bulursa atıcam buraya

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
merhabalar herkese arkadaslarim burdan hile calisdiriyodu bende csgo hilesi icin baktim admin baya coolmus boyle setupdan mesajlar ses falan baya cool kendisine ugurlar galiba cylops
bende kodlama yapiyorum size nasil ulasirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...