Thank you man.Updated.
Güncellendi.
You are a god.
One of the best man on this community!
Thank you man.Updated.
Güncellendi.
Hala mıUsta trigerde problem var güncelleme yapabilirsen çok sevinirim![]()
Hayır çalışmıyor onunla daha uğraşacak vktim olmadı tüm vaktimi optimizasyona veriyorum.bhop ayarı neden kapalı ban riski mi var
Hala mı
Post automatically merged:
Hayır çalışmıyor onunla daha uğraşacak vktim olmadı tüm vaktimi optimizasyona veriyorum.
Tekrardan bakıcam.malesef hala![]()
Hileyi az önce güncelledim öyle bişi yok yani ilk defa duydum.oyuna giriyor bi süre sonra atıyor
Let me try myself first im opening my pc right now.Unfortunately it says Your Launcher has been outdated or modified. Please download the new version or again! but i've tried downloaded it like 3 times and still failed
It's working man clear the browser cache and history or try to download from another browser. My and my friends tryed no problem on update system...Unfortunately it says Your Launcher has been outdated or modified. Please download the new version or again! but i've tried downloaded it like 3 times and still failed
İnsanlar istedi diye onu koymuştum ayar eklerim ona da.Güzel hile
Post automatically merged:
Trigger bot da kendi takım arkadaşına sıkıyormuş bi maç banı yedim h.o nuzu alırım![]()
Can you try to goi got the same error. has been outdated or modified. i already clear cache and download from other browser but still error
iyi olur eklersenİnsanlar istedi diye onu koymuştum ayar eklerim ona da.
WH düzgün çalışıyor ama trigger ı kendi ve takım arkadaşına sıkmayı açmış sadece sunucularda ffa fln varya orda kullansınlar diye büyük ihtimalle düzeltir onu ama wh de bir problem yok.trigger bot ve wall hack düzgün çalışmıyor
bende wh bazen kayboluyorWH düzgün çalışıyor ama trigger ı kendi ve takım arkadaşına sıkmayı açmış sadece sunucularda ffa fln varya orda kullansınlar diye büyük ihtimalle düzeltir onu ama wh de bir problem yok.
Hocam hile external gidip gelmeler olur arada bilgisayarınla alakalı o...bende wh bazen kayboluyor