OW dir. Hile tespit edilmiş olsa ben de dahil herkes çoktan vac ın dibini boylamış olurdu. Sen kullandıysan sen de dahil olurdun.Arkadaş vac ban yedim demiş ilk elden sonra mı ban yedi yoksa aradan süre geçerek mi yani owerwatch
Aim yapım aşamadında yazıyor o zamanbeyler aim yerine giremiyorum bekliyorum bekliyorum yüklenmiyor
Nasıl yapıcağız bu söylediğiniPerformans ayarını değiştir.
Hilenin ayarlar kısmından?Nasıl yapıcağız bu söylediğini
Hilenin ayarlarından performansını düşür hilenin. Düşük cpu yüksek fps in tadını çıkar!Hileyi bir buçuk haftadır kullanıyorum. Hile best ama işlemcimi csgo dan fazla kullanıyor.
Aynen o baya iyi olmuş eline sağlıkHilenin ayarlarından performansını düşür hilenin. Düşük cpu yüksek fps in tadını çıkar!
Test edemediğim sorunu ne yazık ki çözemiyorum...Oyunu açıyorum hileyle beraber fakat 2 3 dk sonra oyundan atıyor senide çok sıkmak istemiyorum nedeni nedir acaba ?
beyler aim yerine giremiyorum bekliyorum bekliyorum yüklenmiyor
gir programın dnspy dan kodları bile açık. + kodları githubda var aslında virustotal e bile gerek yok isteyen açıp bakabiliyor. Öğğğ bu tröjen demeden önce onu diyen av yi bi araştır ve çıkan şeyin trojen mi demek olduğundan emin hol. GameHack (oyun hilesi) trojen diye çıkabiliyor.trojen var kardeşim virüste? @cylops
Hile varken fps düşüyor onu diyorsan hileyi açıp ayarlardan trash yapınca fps baya iyi oluyor yani neredeyse fps kaybı olmuyorBu hile sayesinde fps attırabilirmiyiz?